Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

ÇAKIR, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI…

ÇAKIR, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI…
16 Mart 2023 23:32 | Son Güncellenme: 17 Mart 2023 03:33
260
A+
A-

ÇAKIR, ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI…

“DAHA BÜYÜK HEDEFLER İÇİN!”

Ak Parti Teşkilatının Kdz Ereğli’de kurulduğu günden beri en uzun ilçe başkanlığını yapan Mehmet Fatih Çakır Milletvekili Aday Adaylığı için İl Başkanlığında idi.
Mehmet Fatih Çakır Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı’ya aday Milletvekili Aday adaylığı başvurusu dilekçesini verdikten sonra

Çok kıymetli Zonguldak’lı hemşehrilerim, Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız, Liderimiz, Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin yapılmasına onay verildi.

Bizler Ak Partimizin kurulduğu tarihten itibaren bir çok kademesinde görev aldık. Son olarak sekiz yıl boyunca Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Teşkilat Başkanlığımızın, Milletvekillerimizin, İl Başkanımızın tensipleriyle Ereğli İlçemizde 8 yıl ilçe başkanlığı görevini ifa ettim. Bu süreçten itibaren 2 yıl Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcılığı Yerel Yönetimler Başkanı olarak partimizde hizmet ettik ve Cumhurbaşkanımızın omzundan yük almaya çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz.

Bugün bir kez daha Zonguldak’ımıza hizmet etmek, Zonguldak’ımızı daha iyi yerlere taşımak için 28.dönem Milletvekilliği Adaylığı sebebiyle İl Başkanlığımıza müracaatlarımızı yapıp İl Başkanımız Sn Muammer Avcı’ya evraklarımızı teslim ettik. Bugün bir kez daha besmelemizi çekiyor, Fatiha’ mızı okuyor, daha büyük hedefler için, daha çok çalışmak üzere yeni bir başlangıç yapıyoruz. 

Bu vesile ile buradan Zonguldak’a, Alaplı’ ya, Çaycuma’ya, Devrek’e, Ereğli’ye, Gökçebey’e, Kilimli’ye, Kozlu’ya selamlarımı ve muhabbetlerimi iletmek istiyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.