Dolar 32,5041
Euro 34,7540
Altın 2.491,40
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C

ÇAKIR MEDYA “Zonguldak’tan Türkiye’ye Açılan Pencere” sloganı ile ses getirecek.

ÇAKIR MEDYA “Zonguldak’tan Türkiye’ye Açılan Pencere” sloganı ile ses getirecek.
2 Ocak 2021 14:42
1.154
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kurulan Ali Çakır Medya bir çok faaliyet ile “Zonguldak’tan Türkiye’ye Açılan Pencere” sloganı adı altında hizmet etmeye başladı.Ali

Çakır Medya bünyesinde Çakır Haber Ajansı, ACM Radyo, Özel Dedektiflik ve Soruşturma, Prodüksiyon, Cast Ajans Modellik, Medya Televizyonculuğu, Bilgisayar Programlama, Yazılım Kodlama, Web Tasarım gibi hizmetler yer almaktadır.

Tek Önceliğimiz Daha Çok Hizmet

Ali Çakır Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve İmtiyaz Sahibi Alı Oğuzhan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Tek önceliğim tüm vatandaşlarıma daha çok hizmet etmek kendimizi alanımızda geliştirerek rakiplerimizden önde olmaktır.

Çok zorlu bir yola girmiş bulunmaktayım, bununda farkındayım ancak benim şöyle bir sözüm vardır; “Başarısızlıklara Aldanmayın Çünkü Sizi İleriye Taşıyan Başarılarınızdır” elde edeceğim kazançtan çok başarılarıma odaklandım nasıl başarılı olurum?

Bunlara odaklandım .

Allah’ın izni ile çıktığımız bu yolda yarım kalmayacak daha çok ileriye gideceğimize inanıyorum” dedi.Ali

Çakır Medya Hakkında

Ali Çakır Medya olarak bir çok konuda hizmet vermekteyiz.

Tek önceliğimiz müşterilerimizi memnun etmek ve onların değerlerini kazanmaktır.

Ali Çakır Medya, kurulduğu yılından bugüne, Haber ajansı, Radyo Prodüksiyon, Soruşturma Dedektiflik, Yazılım Kodlama, Tasarım ofisi, Ambulans Kiralama, Modellik Ajansı gibir bir çok konuda faaliyetini sürdürmektedir.

Ali Çakır Medya, hizmet verdiği tüm sektörlerde güvenirliği, müşterilerine gösterdiği özenli ve kaliteli hizmet anlayışıyla bütün faaliyet alanlarında pazar lideri olarak yer almaktadır.

Ali Çakır Medya’nın dünyadaki teknolojik gelişme ve yenilikleri yakından takip ederek, Türkiye pazarına eş zamanda sunabilmesi ve bu konudaki öncülük yapması, ulaştığı lider konumun bir diğer temel nedenini oluşturmaktadır.

Misyon & VizyonAli Çakır Medya bilişim alanındaki teknolojik yeniliklerin içinde olmakta ve bu yenilikleri müşterilerinin hizmetine güvenli bir şekilde sunmaktadır.

Müşterilerimizin web tasarım alanında olan ihtiyaçlarını özenle belirleyip, her birine özel en uygun çözümleri üreterek danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimize kurumsal yapı içerisinde sistemler üzerinde oluşan sorunları en kısa sürede çözerek web site ve e-ticaret alt yapılarına teknik destek ve servis hizmeti vermekteyiz.

Ali Çakır Medya tüm müşterilerine karşı dürüst çalışmayı, satışta gösterdiği güler yüz ve kolaylığı satış sonrasında da göstermeyi, nitelikli personel çalıştırmayı ve en önemli olan zamanı iyi kullanmayı, taahhütlerini yerine getirmeyi ilke edinmiştir. “Dijital Dünyada Öncü Marka.“

Akgün Haber Sitesi olarak meslektaşımıza çıktığı bu bu yolda başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.