Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

CAMİ MARKET PROJESİNİ ÇOCUKLAR ÇOK SEVDİ.

CAMİ  MARKET PROJESİNİ ÇOCUKLAR ÇOK SEVDİ.
27 Mart 2021 23:20 | Son Güncellenme: 27 Mart 2021 23:29
2.121
A+
A-

CAMİ İMAM HATİBİNİN ÖRNEK PROJESİ ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR.

Çocuklarımız “Cami Marketi” Çok Sevdi.

Kızılca Köyü Merkez Cami imam hatibi; İsmet BÖLÜKBAŞI hocamızın, Aralık 2020 yılında başlatmış olduğu Örnek proje Örnek olmaya devam ediyor.

Kdz Ereğli Müftülüğü KIZILCA KÖYÜ MERKEZ CAMİ İMAM HATİBİ hocamızın Çocuklarımızın gönlüne dokunan “CAMİ MARKET PROJESİ” çocukların ilgisini çekti.

Ilcemizdeki ve diğer ilçelerimizdeki Din Görevlilerimiz Projeye Camilerine “Cami Market” açarak destek oluyor.

İsmet BÖLÜKBAŞI Hocamız; Peygamber Efendimiz (s.a.v)”in;

ÇOCUKLARINIZA İKRAMDA BULUNUN VE TERBİYELERINI GÜZEL YAPIN”

(Sünen ibn-i Mace) Hadis-i Şerifini rehber alarak, Çocuklarımıza Camiyi sevdirmek, Cami ile bağını kuvvetlendirmek, Namazı sevdirmek ve Cemaatle namaz kılmayı teşvik etmek ve Dini ve Milli değerlerine bağlı, Ahlaklı nesiller yetiştirmek adına , Camiye gelen çocuklara ikramda bulunduğunu 11 Aralık 2020 tarihinden itibarende bu ikramları bir stand yaptırıp, Standa koyarak CAMİ MARKET içersindeki ikramları Çocuklarımıza ikram ettiğini ve bu projenin çocuklar tarafından ilgi gördüğünü dile getirdi.

Cami market projesi; gerek Cemaatimizin, gerek Çevre köylerdeki Hayır severlerimizin, Esnaflarımızın almış olduğu ikramlıkları Çocuklarımıza, ikram ettiğimiz bir projedir.

Çocuklarımız Cami Marketi çok sevdi.

Namazlarını Camide kılıyor.

Namazdan sonra sohbetler yapılıyor Oyunlar oynanıyor.

İkramlar dağıtılıyor. Çocuklarımız ikram edenlere teşekkür edip,dua ediyorlar.

Rabbim Hayırlara vesile eylesin.

Projemiz Din Gönüllüsü Hocalarımız tarafından da sahiplenildiğini söyleyen İsmet BÖLÜKBAŞI hocamız, Ilçemizde ve diğer ilcelerde de CAMİ Market e olan ilginin giderek arttığını söyledi.

Geri dönüşümleri çok güzel olan Cami Market projesi Çocuklarımıza Camiyi, Namazı sevdirmeye devam ediyor.Cami market açtıktan sonra Çocuksuz bir vakit namaz kılmadık diyen meslekdaşlarımız var, diyen hocamız bu projeye destek olan herkese teşekkür ediyor.

Projemize sahip çıkan meslekdaşlarımızdan, Cemaatimizden, Esnaflarımızdan, İkram edenlerden Allah razı olsun inşaallah.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.