Dolar 32,4950
Euro 34,5933
Altın 2.480,51
BİST 9.567,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 23°C
Az Bulutlu
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 16°C

Çanakkale’den Gelen Hasta Bile Echomar’ı Tercih Etti Aradığı Şifayı Buldu

25 Aralık 2021 18:17
517
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Çanakkale’den gelen Can Yetimoğlu, Özel Echomar hastanesinde Doktor Recep Erdoğan’ın operasyonuyla sağlığına kavuştu.

Çanakkale’de yaşayan 52 yaşındaki Can Yetimoğlu, ayak tabanlarında ki ağrı ve kıkırdak kaybı yaşaması üzerine hastaneye gitti.

Yapılan tetkiklerde ayak bileklerine kök hücre enjekte edilmesi gerektiğinin söylendiğini ifade etti.

Çanakkale’ de ki hastanelerde çözüm bulamayan Yetimoğlu, yaptığı araştırmada ÖZel Echomar Hastanesinden Doktor Recep Erdoğan’a ulaştı. İlçeye gelen Yetimoğlu’na yapılan başarılı operasyon ile Kök Hücre enjekte edildi. Yapılan Operasyon ile ilgili olarak açıklamada bulunan Özel Echomar Hastanesi Ortopedi Doktoru Recep Erdoğan “Hastamız her iki ayak bileğinde kireçlenme olan bir olgu kök hücre uygulaması yaptık.

Bunu göbek yağ dokusundan alarak özel işlemden geçirip mezenkimal kök hücrelerini hazırlayıp ayrıştırıp her iki ayak bileği eklemine enjekte ettik. Böylece oradaki harap olmuş kıkırdakları kendilerinin yenilenmesi için rejenerasyonu için uygun bir ortam uyarıcı bir ortam oluşturması için böyle bir işlem gerçekleştirdik” dedi.

Yapılan operasyon ile sağlığına kavuşan Can Yetimoğlu’da konuşmasında “Ayaklarımın tabanlarında ağrı oluyordu her ikisinde de. Bu travmadan kaynaklı kıkırdak kaybı söz konusu bununla ilgili Doktor Recep beyle görüştüm. Kendisi sağ olsun bugün bu işlemi gerçekleştirdi kök hücre işlemi gerçekleştirildi. İnşallah iyi olacağız diyelim. Şimdi bu işlemle ilgili biz Ereğli’ye Çanakkale’den geldik. Çanakkale’de bunu doktorumuz daha üst noktalardan görüş almamızı istedi. Bende bu konuyla ilgili Doktor Recep bey’e ulaştım. Recep bey bu konuda ehil iyi bir doktor olduğu karşımıza çıktı. O yüzden Ereğli Özel Echomar Hastanesini tercih ettik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.