Dolar 32,5991
Euro 34,7375
Altın 2.498,06
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Yağmurlu
Zonguldak
17°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

CHP ilçe örgütü İstifasını isteyecek mi?

CHP ilçe örgütü İstifasını isteyecek mi?
8 Nisan 2021 08:39 | Son Güncellenme: 8 Nisan 2021 12:43
385
A+
A-

CHP ilçe örgütü İstifasını isteyecek mi?

Zonguldak’ın Ereğli ilçe belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın şehir dışına çıkması sebebi ile vekâleti bıraktığı Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Baki Erdoğan, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın makam masasında ki ismini imzası ile karaladığı fotoğrafı sosyal medyasında profil fotoğrafı yaptı.

Erdoğan gelen aşırı tepkilerin ardından imzasının olduğu kısmı siyah zemin ile kapatarak yeniden paylaşım yaptı.

Ancak bu yaptığı işleme de tepki geldi.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, işleri nedeni ile şehir dışına çıkması sebebi ile başkanlık vekaletini Baki Erdoğan’a bıraktı.

Ereğli Belediyesi Basın Danışmanları tarafından Baki Erdoğan’ın Halil Posbıyık’ın makamında çekilen fotoğraf basına servis edilirken gece saatlerinde ise Baki Erdoğan tarafından sosyal medyasında paylaştığı profil fotoğrafı aşırı tepkilere neden oldu.

TEPKİLERDEN SONRA İKİNCİ Kİ KEZ GAF YAPTI…

Makam masasında ki Halil Posbıyık yazısını Telefonunda ki program vasıtası ile imzası ile kapatan Erdoğan profil resmi olarak bu fotoğrafı kullandı. Gelen aşırı tepkilerin ardından Erdoğan, Halil Posbıyık’ın isminin olduğu fotoğrafı kullanmak yerine imzasının üzerini siyah zemin ile yeniden değiştirdi.Baki Erdoğan’ın yaptığı bu hareketin ardından partili partisiz birçok kesim Baki Erdoğan’ın İSTİFA etmesi gerektiğinin altını çizdi.

PARTİDEN GELECEK HAMLE MERAKLA BEKLENİYOR…

İSTİFASI İSTENECEK Mİ?

Diğer yandan merak ile beklenen diğer konu ise partinin ne yapacağı. Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye Başkan adayı olduktan sonra ezici üstünlükle Ereğli’ de seçimi alan ve yeniden belediye başkanı olan, Cumhuriyet Halk Partisine ilçede ki belediyeyi yenidne kazandıran Halil Posbıyık’a karşı yapılan bu hareketin karşısında partinin Baki Erdoğan’ın istifasını isteyip istemeyeği ise merkala bekleniyor.

Vekâleten Başkanlık koltuğuna oturan Erdoğan, masada bulunan Halil Posbıyık ismini anlamsızca bir imza ile karalaması ise Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihine kara not olarak düştü.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.