Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 15°C
Pts 15°C
Sal 16°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre
5 Ekim 2020 20:42 | Son Güncellenme: 6 Ekim 2020 08:26
536
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yüz yüze eğitimin kapsamı genişletildi. Erdoğan, ilkokul ikinci, üçüncü, dördüncü ile ortaokul sekiz ve lise on ikinci sınıflarda yine yüz yüze eğitime geçileceğini duyurdu.

 

Öne çıkan haberler

Son dakika… Türkiye’deki güncel corona verileri açıklandı! İşte 5 Ekim tablosu

Facebook ve Instagram’dan Türkiye kararı: Temsilci atamayacaklar

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının ana gündem maddesi olan yüz yüze eğitim ile ilgili Erdoğan yaptığı son dakika açıklamasında yüz yüze eğitimin kapsamının genişletildiğini duyurdu.

 

2, 3, 4, 8 VE 12. SINIFLAR DA YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLIYOR

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

 

* Eğitimde daha önce okul öncesi ve 1. sınıflarda yüz yüze eğitimi sınırlı bir şekilde başlatmıştık. Bugün yüz yüze eğitimin kapsamını genişletme kararı aldık.

 

* 2, 3 ve 4. sınıflarda da yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar neticesinde başlatıyoruz.

 

* Bunlara ilave olarak ortaokul 8 ve lise 12. sınıflarda belirlenen kurallar dahilinde yüz yüze eğitime geçilecek. Uygun bulunan köy okullarında da yüz yüze eğitimde herhangi bir engel görülmemiştir.

 

* İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren bu tabletleri MEB olarak dağıtmaya başlatıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.