Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

“Cumhuriyet Bayramı 3 Bant ‘Handikaplı’ Bilardo Turnuvası” ödül töreninde bile Kaymakam Vardı

“Cumhuriyet Bayramı 3 Bant ‘Handikaplı’ Bilardo Turnuvası” ödül töreninde bile Kaymakam Vardı
29 Ekim 2020 23:45
382
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde düzenlenen “Cumhuriyet Bayramı 3 Bant ‘Handikaplı’ Bilardo Turnuvası” ödül töreni gerçekleştirildi.

Müftü Mahallesi Cumartesi (Üretici) Pazarı mevkiindeki Üstün Bilardo Spor Salonu’nda 32 sporcunun katılımı ile başlayan turnuvanın final karşılaşması, Hakan Karaorman ile Canberk Çömeten arasında oynandı,

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, Karadeniz Ereğli Doğa ve Bisiklet Gezginleri Derneği (EDOBİS) üyeleri ile bir grup bilardo sporcusunun da izlediği, çekişmeli geçen final maçını 50-46 kazanan Karaorman, şampiyonluğa ulaşan isim oldu.

Ödül töreni sunumlarını gerçekleştirilen aynı zamanda sporculardan Fikri Kapan, her yıl Milli Bayramlar ile özel günlerde bilardo turnuvaları düzenlediklerini hatırlatarak, “bu yıl ise Sayın Kaymakamımızın talepleri doğrultusunda, Cumhuriyet Bayramı resmi programına alınan turnuvamız daha da anlam kazandı. Katkı ve desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımız ile Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuva üçüncüsü sporcular Burak Yaman ile Haluk Çep’in kupa, madalya ve Kaymakamlık tarafından hazırlanan hediyelerinin verildiği törende, ikinci Çömeten ise kupasını Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık’tan aldı.

Posbıyık, “Kaymakam Bey bilardo oynamayı biliyor, ben bilmiyorum. Ancak ben de çelik-çomak oyununda başarılıyım” esprili sözleriyle başladığı konuşmasını, “Gelişen modern sporda çok enteresan, çekişmeli, bir o kadar da zevkli ve keyifli bir maç izledik. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Ayrıca çok iyi, disiplinli, dikkatli bir uğraş. İnsanın beyni, gözleri, zihni orada” diye sürdürdü.

Kaymakam Çorumluoğlu da, Turnuva Şampiyonu Karaorman’ın kupasını verdiği sırada yaptığı konuşmada, oynanan karşılaşmayı seyretmekten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, şöyle dedi:

“Kora kor bir mücadele oldu. Ama önemli olan bu tür turnuvalara katılmaktır. O açıdan dereceye girenleri ve turnuvaya iştirak eden bütün sporcu arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Burada bir kez daha Cumhuriyetimizin 97. Yılını kutluyorum.”

Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı katılımın sınırlı tutulduğu törende, Kapan’ın, günün anısına Çorumluoğlu’na, üzerinde Türk Bayraklı fotoğrafı bulunan çerçeveli tablo hediye etmesinin ardından birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.