Dolar 32,5999
Euro 34,7203
Altın 2.497,86
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Yağmurlu
Zonguldak
17°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

DEMİRTAŞ: “ANNELERİMİZ HÜRMETLERİN EN BÜYÜĞÜNÜ HAK EDİYOR”

DEMİRTAŞ: “ANNELERİMİZ HÜRMETLERİN EN BÜYÜĞÜNÜ HAK EDİYOR”
9 Mayıs 2021 08:52
279
A+
A-

DEMİRTAŞ: “ANNELERİMİZ HÜRMETLERİN EN BÜYÜĞÜNÜ HAK EDİYOR”

“Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gülüç Beldiye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş Anneler Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Demirtaş yayınlamış olduğu mesajında şu görüşleri sundu:

Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, cennetin kapısı annelerimiz her koşulda bizi seven, koruyan, kollayan evlatlarına kol kanat geren annelerimizin, Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Annelerimiz sabır, sevgi dolu yürekleriyle, toplumumuzda yaşamda huzur , barışın ve toplumuzun temeli olan aileyi ayakta tutmakta önemli rol oynamaktadır.

Sevgiyi, saygıyı, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizin mutluluğu ve huzurunun en büyük gücümüzdür.

Bizler, cennetin annelerimizin ayakları altında olduğuna inanan, annelerimizi baş tacı kabul eden, anneye hürmeti esas alan, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören köklü bir kültür ve geleneğin temsilcileriyiz.

Bu anlayışla annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Ülkemizin istiklal ve istikbal mücadelesi için de annelerimiz fedakâr ve cefakârca en ön saflarda mücadele vermişlerdir.

Ülkemizi savunmuşlardır.

Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın istiklal mücadelesinde görev almışlardır. Tarihimiz de bir çok kahramanlıklara sahne olmuştur. Asla unutulmayacak, günümüz annelerimizin rehber olduğu destansı bir miras bırakmış olmalarıdır.Canlarından çok sevdikleri hiç gözünü kırpmadan vatanı için şehit olan çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini şehit veren cefakar, fedakar elleri öpülesi analarımıza sabırlar diliyorum.

Ellerinden öperek anneler gününü yürekten kutluyorum. Bizlerin baş tacımız, ilk öğretmenimiz, sığınağımız, gücümüz olan annelerimiz, ülkemizden, milletimizden, çocuklarından hayır dualarını eksik etmesin.

Başta annem ve Eş’im olmak üzere , Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.