Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Demirtaş Kafaya Koydu ve Yine Yaptı Yapacağını

Demirtaş Kafaya Koydu ve Yine Yaptı Yapacağını
3 Şubat 2021 21:32
886
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesinde yapılan, Gülüç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Cuma günü halkın hizmetine açılıyor.

Başkan Demirtaş, Meclis üyeleri ile birlikte Cuma günü Açılacak olan, Gülüç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Yaptığı İncelemeler hakkında sosyal medyasından paylaşımda bulunan Demirtaş, şu ifadeleri kullandı:Gülüç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Cuma Günü Halkımıza Hizmete Açılıyor. Her Yapılan Hizmet Vatandaşımızın Daha Rahat Etmesi İçindir.

Meclis Üyelerimiz Sn. Mustafa Sarı, Sn. Şükrü Arslan, Sn. Sedat Taşdelen, Sn. Fahri Çakır ile birlikte Gülüç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkez’imizi inceledik. Gülüç Belediyesi olarak her alanda yatırım yapıyoruz ve insanımıza hizmet etme noktasında sürekli gayret içerisindeyiz.

Belediye olarak sadece alt yapı, yol ve temizlik hizmeti yapmıyoruz bununla birlikte pek çok üst yapı hizmetini de yerine getiriyoruz.

Bu yatırımlar içerisinde eğitim, sağlık, sosyal, kültürel yatırımları bunların hepsini belediye olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için gayret ediyoruz.

Bu kapsamda sağlık alanında önemli bir yatırım olan Gülüç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezimizin de cuma günü halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır.

Belediye hizmetleri noktasında çıtayı düşürmeden devam ettirmeye çalışıyoruz. Devam eden yatırımlarımız var bunları da inşallah bittiği zaman önümüzdeki sezona da yetiştirecek şekilde açılışını yapacağız.

Burada yapılan yatırımın beldemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Görev yapacak olan Aile Hekimi Dr. Taha Yasin Acar, Hemşire Elçin Çağan Hergül sağlık çalışanlarımıza da kolaylıklar diliyorum.

Gülüç 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi hafta içi 08.30-12.30 / 13.00-17.00 saatleri arasında halkımıza hizmet verecektir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.