Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Demirtaş’tan “Yeni Yıl Kutlaması”

Demirtaş’tan “Yeni Yıl Kutlaması”
1 Ocak 2021 08:41 | Son Güncellenme: 9 Ocak 2021 22:28
1.264
A+
A-

Zor bir 2020’yi geride bırakıyoruz.Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha da anlam kazandığı, umudun çoğaldığı yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Öncelikle 2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için yaşadığımız salgının sona erdiği bir yıl olmasını, ülkemizde ve tüm dünyada barışa, kardeşliğe, dostluğa, birlik ve beraberliğe vesile olmasını temenni ediyorum.

Gülüç Belediyesi olarak, birçok sıkıntılı sürecin yaşandığı 2020 yılında çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. 2021 yılına girerken,halkımıza en iyi ve etkin hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindik.Yatırım ve hizmetlerimizi gece gündüz demeden bir an önce halkımızın hizmetine sunmak için yoğun gayret gösterdik. Bizler, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, siz değerli hemşerilerimizden aldığımız destekle, beldemize layık çalışmalarımızı 2021 yılında da aynı kararlılık ve azimle sürdürmeye devam edeceğiz.

Kimse, yeni yılın geçen yıllardan çok daha iyi olacağından kuşku duymasın.Bu duygularla, 2021 yılının ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa güven, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.