Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
BİST 9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi Yönetimi EGD’ye Şeref Verdi..

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi Yönetimi EGD’ye Şeref Verdi..
1 Haziran 2021 13:19
280
A+
A-

Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi Yönetimi, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ne (EGD) iade-i ziyarette bulundu.EGD Başkanı Şafak Erel ve yönetiminin bugünkü ziyaretçileri Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi Başkanı İrfan Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Soydemir ve Rıfat Taneriydi.

Şafak Erel’in Başkanlığındaki Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’nin yeni yönetiminin hayırlı olmasını dileyerek güncel konularda sohbet ettiler.

Şafak Erel’de Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi Yönetimine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyaret esnasında yaklaşan Deniz Ticaret odası seçimleriyle ilgili açıklamada bulunan İrfan Erdem, “Oda başkanlığına aday olmayacağım, başkan yardımcısı müşavir veya danışman olarak hizmet verebilirim bundan gocunmam ben bunları aşmış biriyim bana göre en büyük günah bilgiyi paylaşmamaktır, bilgi ve birikimlerimi paylaşmam gerektiğini düşünüyorum”.

‘TSO seçimleriyle ilgili olarak bir tasarrufunuz olacak mı?’ sorusuna ise Erdem; seçimlere daha 1 yıl olduğunu ifade ederek bu konuda bir şey söylemek için erken olduğunu dile getirdi.

EGD Başkanı Erel ve yönetim Kurulu nazik ziyaretinde Erdem ve yönetimine teşekkür etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.