Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 17°C

Dikmen “Cumhuriyet’imiz ve onun eserleri, yüzyıllar boyunca tüm uluslara ışık tutacaktır”.

Dikmen “Cumhuriyet’imiz ve onun eserleri, yüzyıllar boyunca tüm uluslara ışık tutacaktır”.
29 Ekim 2023 17:19
87
A+
A-

Toprakları, emperyalizmin postalları altında ezilmek istenmiş bütün toplumlara örnek olan ve dünya tarihinin en muazzam bağımsızlık mücadelesi ile kurulan aziz Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yaşını coşku ile kutluyoruz.

Ulu önderimizin; “ikinci büyük eserim” ifadesi ile tanımladığı ve Cumhuriyet’in kurucu değeri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir nefesi olarak, kıvancım ve mutluluğum bambaşka.

Bizden önceki nice nesilden emanet alıp bugünlere taşıdığımız ve bizden sonra gelecek evlatlarımıza omuzlar üstünde emanet edeceğimiz Cumhuriyet, kimse kuşku duymasın ki, kurucusunun hedef gösterdiği çağdaşlık çizgisinde kalmaya devam edecektir.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’ni içteki ve dıştaki odaklarla yıkmak, ona zarar vermek emel ve gayesi peşinde olanların bile gıpta ile baktığı Cumhuriyet’imiz ve onun eserleri, yüzyıllar boyunca tüm uluslara ışık tutacaktır.

En güzel varlığımız Cumhuriyet’i kuran, bugünlere gelmesinde emek veren devlet adamlarımızın, şehitlerimizin ruhları şâd olsun. Onların kanları ve canları üzerinde kurulmuş bu vatan topraklarında, bu değerlerimizi bir gün bile unutmadan ve onları saygıyla anarak nice bayram coşkularını yaşamak en büyük dileğimdir.

Muhittin DİKMEN

CHP Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.