Dolar 32,4810
Euro 34,9545
Altın 2.436,94
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Diş hastanesinde yapılan uygulamalar hakkında şikayet

Diş hastanesinde yapılan uygulamalar hakkında şikayet
6 Ocak 2021 18:30 | Son Güncellenme: 8 Ocak 2021 16:56
1.338
A+
A-

Diş hastanesinde yapılan uygulamalar hakkında şikayet

Çok zamandır Kdz.Ereğli Diş hastanesindeki uygulamalarla ilgili hasta şikayetleri gerek mail gerek bizzat bize ulaştırılıyordu.

Pandemi süreci başladığından bu yana hastanede tam kapsamlı çalışma olmuyor, diş kesimi kanal tedavi, implant vs birçok tedavi yapılmıyor.

Aslında bu süreç başladığında tüm önlemlerin alınmasına muayene odalarının aralarının bölünmesine bir sürü masraf yapılmasına rağmen bu işlemler doktorlar tarafından yapılmıyor.

Hastalar acil olarak gittiklerinde bazı tedaviler için randevu alınması söylenmekte, zor bela randevu alıp gittiklerinde ise doktordan dolgu kesim implant yapılmadığı cevabını alan hastalar özele gidin diye yönlendirildiklerinden şikayetçiler.

Aldığımız duyumlara göre hastanede bu işlemleri corona önlemleri kapsamında yapamadıklarını söyleyen bazı doktorların ortakları da oldukları özel bir klinikte diş kesimi, implant, kanal tedavisi vs her türlü tedaviyi yaptıklarıdır.

Mağdur olan ve maddi durumları olmayan birçok hasta haklı olarak corona sadece devletin hastanesinde mi doktorlara bulaşıyor diye haklı olarak serzenişte bulunuyorlar.

Bir çoğu da zorda kaldıkları için mecburen özel muayenehanelere gidiyor.

Öyle ki özel muayenehaneler sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde bile yoğun olarak çalışıyorlar.

Özellikle bu günlerde iyi beslenmemiz vücutlarımızın dirençli olması gerekirken dişlerimiz yüzünden yemek yiyemiyor beslenemiyoruz diyen hastalar.

Aylardır çürük dişlerle ya da dişsiz dolaşmaktalar. Bize gelen şikayetlerde halkımız devletin hastanesinde covit 19 kapsamında tedbir amaçlı yapılamayan bu işler özel muayenehanelerde, özel diş kliniklerinde nasıl yapılabiliyor diye bizlere soruyor ve dertlerine tercüman olmamızı istiyorlar.

Üstelik bu sadece ilçemizde olan bir sorun da değil Türkiye genelindeki devlet hastanelerinde yaşanan bir sorundur.

Bu konuda şikayetlerini Cimere de yazacaklarını söyleyen okurlarımız biran önce seslerinin duyulup bu konuya çözüm getirilmesini istemektedirler.
YORUMLAR

  1. Hasta dedi ki:

    Devlet hastanesınde acılde calısan veya polıkınlıkte calısanlar insanların canı yok degılmı onlar niye demıyor ozele gıdın dıye

  2. Tabii dedi ki:

    Tabi zaten korona sadece diş hastanesınde var ozelde yok o yuzden ozele gıdın dıyolar bizim iyiliğimiz için

  3. Hasta dedi ki:

    Milletin aklıyıla alay edıyolar gıdıyoruz muayene oluyoruz soyle bır bakıyolar renduvu alın dıyolar renduvu alabılecegımız bıryer yok resmen dalga gecıyolar

  4. Mağduruz dedi ki:

    Devlet Hastanesindeki kulak burun boğaz doktorları, ozeldeki diş doktorları için Corona yok ama devlet Hastanesindeki dış doktorları icin corana var. Bu nasıl bir aymazlık ya. 9 aydır dişsiz geziyoruz. Ölçü almak dış kesmek mi Corona bulastiriyor. Biz maddi durumu olmayan insanlar dişsiz gezip mağdur olmaya mahkumuz. Üstelik hastanedeki dış doktorları doğru dürüst çalışmadıkları halde maaslarini tam olarak alıyorlar. Lütfen elinizi vicdanınıza köyün artık

  5. Mumla aranan adam dedi ki:

    Yuksel tuncer eksıklıgının bukadar çabuk anlaşılacagı bellıydı zaten