Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Dün Kaza Haberleri Hepimizi Üzdü Ve Bıktırdı..

Dün Kaza Haberleri Hepimizi Üzdü Ve Bıktırdı..
4 Temmuz 2021 11:47
333
A+
A-

Ereğli’de Cumartesi günü  gün boyunca etkili olan sağanak yağış kaza haberlerini de beraberinde getirdi. İlçede meydana gelen kazalarda 2’si çocuk 13kişi yaralandı.

Kazalardan biri Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Çarşı istikametine giden Tacettin E. nin (27)  kullandığı 16 LPZ 17 plakalı motosiklet tali yoldan çıkan ve dönüş yasağı olan yerden dönmek istediği iddia edilen 67 AAK 406 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Devriye atan Yunus timlerinin gördüğü kazada yaralı için sağlık ekiplerine haber verildi..

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırdı.

KAMYONET DEVRİLDİ !

Ereğli ‘de yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği hafif ticari kamyonet devrildi. Kaza Ereğli Zonguldak Yolu Ören mevkii üst köprüde meydana geldi. İddiaya göre Ereğli’den Zonguldak istikametine giden Tolga Tiper idaresindeki 67 LZ 829 plakalı hafif ticari kamyonet viraja girdiği sırada yolun kaygan olması sebebi ile sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu dönmeye başladı. Kısa süre sonra devrilen kamyoneti gören vatandaşlar sürücü ve yanında ki yolcusu Hasan Türkoğlu’nun yardımına koştu.

Araç sürücüsü ve yolcusu için sağlık ekiplerine haber verilirken, araçta ayağı sıkışan Hasan Türkoğlu için itfaiye ekiplerine de haber verildi.

Sürücü Tolga Tiper kazayı yara almadan atlatırken, araç içinde sıkışan Hasan Türkoğlu ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasının ardından araçtan çıkarılarak ambulansa alındı.

İlk müdahalesi yapılan Hasan Türkoğlu devlet hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Tolga Tiper ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KANDİLLİ KAVŞAĞINDA KAZA

Zonguldak Ereğli karayolu Kandilli kavşağında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Kaza 20.00 sularında Zonguldak Ereğli karayolu Kandilli kavşağı mevkiinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Zonguldak Ereğli karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazayı gören ve yardıma koşan diğer sürücüler sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıya yaptıkları ilk müdahalenin ardından devlet hastanesine kaldırdı. Yaralının tedavisine başlandığı ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KIŞLA KAVŞAĞINDA KAZA !.

Ereğli’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ikisi çocuk 6 kişi yaralandı.Kaza 19.00 sularında Kışla Mahallesi Kışla kkavşağına meydana geldi.İddiaya göre Ereğli merkezden Gülüç istikametine giden Ercüment Altıay’ın (26) kullandığı 41 FY 078 plakalı otomobil, yine iddiaya göre frenlerinin boşalması sonucu kırmızı ışıkta bekleyen Cihan Mandacı’nın (39) kullandığı 34 AGE 845 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile sürücü Cihan Mandacı ile aynı araçta bulunan Ulya Deniz (7), Cihan Eliz (3) Fulya Erdem Mandacı (40) Nermin Erdem (71) ve diğer araç sürücüsü Ercüment Altıay yaralandı.

Yaralılar için haber verilen sağlık ekipleri yaralıları ambulansa alarak devlet ve özel hastaneye kaldırdı. Yaralı çocuklar ise çarpmanın etkisi ile sıkıştıkları arka koltuktan itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Yaralıların tedavilerine devam edildiği ve kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

SOLAK YOLAYRIMINDA KAZA

Ereğli Solak Köyü yol ayrımı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli İlçesi Solak Köyü yol ayrımı mevkiinde meydana geldi.

İddiaya göre, hızını almayan otomobil sürücüsü kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahıslara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TERSANELER BÖLGESİNDE KAZA

Ereğli’de  meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza aksam saatlerinde Ereğli Alaplı karayolu tersaneler bölgesinde meydana geldi.

İddiaya göre  Alaplı istikametinden Ereğli istikametine seyir halinde K. T. E. idaresindeki 34 DBS 32 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu  refüje çarptı.

Yolda dönen otomibil takla atmaktan son anda kurtuldu.

Kazada yaralanan sürücü K. T. E sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa hastaneye kaldırıldı.

Yaralının tedavisine başlandığı ve olayla iligli soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

CEVİZLER KAVŞAĞINDA KAZA

Ereğli Cevizler kavşağında meydana gelen zincirleme kazada 3 araç birbirine girerken, kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza 18.45 sularında Ereğli Kepez karayolu Cevizler kavşağında meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Ereğli istikametine giden hafif ticari kamyonetin durmasının ardından aynı istikamette giden iki araç duramayarak çarpıştı.

Kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Araçlar tutulan tutanağın ardından yoldan kaldırıldı.Bu arada gün içinde Zonguldak Alaplı-Akçakoca karayolunda yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği kamyonet devrildi.

Kazada şans eseri yaralanma olmadı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.