Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Dünkü Rezillik sonrası Nezih Anıl’dan Açıklama Geldi

Dünkü Rezillik sonrası Nezih Anıl’dan Açıklama Geldi
15 Nisan 2021 14:54
469
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi önceki dönem Belediye Başkan yardımcısı ve belediye meclis üyesi Nezih Anıl, Köprülü kavşak ile ilgili sosyal medya sayfasından açıklamada bulundu.

Nezih Anıl, köprülü kavşağın yapım aşamasında kendilerinin yaşanacak olan sorunlasrı anlatmaya çalıştıklarını ancak bundan başarılı olamadıklarını ifade etti.

Anıl yaptığı açıklamada “2012 tarihinde ihalesi yapılıp 2013 yılında inşaat çalışması başlandı ve 250 günde tamamlandı.

Yapımı bittiğinden itibaren hiç sorunu bitmedi (balık baştan kokar) Dönemin Belediye Başkanı köprüye ucube yakıştırması yapmıştı.

Dönemin milletvekili de ucube diyen köprüden geçmesin demişti. Köprü yapımı taslağı çıktığın da Belediye, sivil toplum örgütleri ve bilhassa teknik olarak TMMOB (Türk mühendis ve mimarlar odası birliği) bu köprünün sakıncalarını maddeler halinde basın açıklamaları yapmışlardı.

İhale yapılmadan önce Zonguldak Valiliğinin düzenlediği Koordinasyon Toplantısına katılmıştım. O toplantı da Karayolları Bölge Müdürüne raporları bir dosya halin de vererek kendisine bir gün Ereğli de misafirimiz olmasını ve canlı olarak orada ki yoğunluğun gözlerinle görmesini talep ettim. Ancak bana verdiği cevap ‘Biz Karayollarıyız her şeyin en iyisini yaparız’ olmuştu. Bu sadece eleştiri değildi. Ereğli’miz için yapılan hizmetin en doğrusu olması yönünde bir sunumdu. Zaten bu yapım yönetimini karayolları terk etmişti. Yapım için önerimiz de vardı. Battı çıktı.

Sadece Kabasakal deresinden gelen ve yolun altında kalan baksın kırılmasını istemiyorlardı.

Bunun da çözümünü sunduk ama asla müspet bir cevap alamadık. Şimdi gelinen nokta ile ARAP SAÇI!!!”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.