Dolar 32,3298
Euro 35,0568
Altın 2.285,05
BİST 8.979,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Dur ihtarına uymadılar 2 silahı yakalattılar..

Dur ihtarına uymadılar 2 silahı yakalattılar..
11 Ocak 2021 17:21
653
A+
A-

POLİS 2 SİLAH YAKALADI

Akçakoca Düzce yolunda sokağa cıkma belgesi olmayan ve polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü, kovalamaca sonrasında yakalandı.

Otomobil içerisinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, 4 şahıs hakkında da idari para cezası uygulandı.

İşin ilginç tarafı sokağa çıkma yasağına uymayan şahısların araçlarıda Muayenesi ve sigortası olmayan otomobil ise trafikten men edildi.

Düzce Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kısıtlama kapsamında Akçakoca Düzce yolu Çamköy Kavşağında uygulama gerçekleştirdi. Uygulamayı fark eden S.M. idaresindeki 16 ACH 3402 plakalı otomobil, polisin ‘dur’ ihtarına uymadı.

Kovalamaca sonrasında içerisindeki 4 şahıs ile birlikte yakalandı.

Otomobil içerisinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yapılan kontrollerde ise otomobilin muayene ve sigortasının olmadığı, daha önce 2 kez tutanak tutulduğu ve tekrar yapılmadığı belirlendi.

Araç trafikten men edildi.

Araç sürücüsü S.M. ile birlikte araçta bulunan H.M., D.S. ve A.N.’ye Düzce İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince 3 bin 150’şer TL idari para cezası uygulandı.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.