Dolar 32,5816
Euro 34,8086
Altın 2.513,14
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

EGD’NİN ESKİ YÖNETİMİ DEMİRBAŞLARI TESLİM ETMEK ZORUNDA KALDI!

EGD’NİN ESKİ YÖNETİMİ DEMİRBAŞLARI TESLİM ETMEK ZORUNDA KALDI!
18 Ağustos 2021 19:19 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2021 19:20
620
A+
A-

EGD’NİN ESKİ YÖNETİMİ DEMİRBAŞLARI TESLİM ETMEK ZORUNDA KALDI!

Akgün Haber olarak Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği eski yönetimi döneminde Erdemir’den bağış olarak alınan 1‘er adet Kamera, Dizüstü Bilgisayar ve Mikrodalga fırının yeni yönetime teslim edilmediğini gündeme getirmiştik.

Bunun üzerine dönemin ikinci Başkanı Sina Çıladır yazılı bir açıklama yaparak haberimizi yalanlamıştı…

Eski Başkan tarafından dernek binasına getirililip Tutanak Karşılığı Teslim Edildi

Akgün Haberin konuyu gündeme getirmesinden sonra, kongrede teslim edilmeyen kamera, dizüstü bilgisayar ve mikrodalga fırın eski başkan tarafından dernek binasına getirilerek tutanak karşılığı Başkan Şafak Erel’e teslim edildi.

Böylece Akgün Haber’in derneğin demirbaşlarının kaybolduğuna yönelik haberi de doğrulandı.

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ?

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Yeni Yönetimi görevi devir aldıktan sonra dernekte bazı usulsüzlükleri tespit etmiş ve bunun üzerine yönetim kurulu kararı alarak Kdz. Ereğli Kaymakamlığına müracaat ederek geçmiş dönemin incelenmesini istemişti.

Kaymakamlık ekiplerinin yaptığı ve halen devam eden incelemelerinde bazı demirbaşların dernekte olmadığı göründü.

Bunun üzerine Erdemir’e yazı yazılarak derneğe nelerin bağışlandığı soruldu. Erdemir’den gelen yazı sonrası, Derneğe bağış olarak verilen bazı demirbaşların dernekte olmadığı ortaya çıkmıştı.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı Dernekler Masası tarafından sürdürülen incelemenin devam ettiği ve inceleme sonucunda eski yönetimin Cumhuriyet Savcılığına verileceği de alınan bilgiler arasında.

Böylece Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği “Temiz Eller Operasyonunu” kendi içinden başlatmış oldu!

8 aydan beri kayıp olan Erdemir den imza karşılığı alınan ve bizim haberimiz sonrası imza karşılığı ait olduğu EGD  demirbaşları arasına giren elektornik eşyaların ikisini internette bulduk ama beyaz eşya kategorisindeki  mikro dalga fırını bulamadık onun da fiyatı aşağı yukarı 5000 civarında onu da öğrendik.

https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-x542ur-dm452t-intel-core-i7-8550u-8gb-1tb-gt930mx-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000BP4MQ

[17/8 22:52] Nev-i Şahsına Münhasır: https://www.hepsiburada.com/sony-fdr-ax700-4k-video-kamera-sony-eurasia-garantili-pm-HB00000FHHVR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.