Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Ehliyet Yetersiz Motoru Yedieminde, Peki Araç Sahibinin Suçu Ne?

30 Aralık 2021 14:59 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2021 16:13
474
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak özel hastanelere kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.


Kaza, saat 13:10 sularında Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi Özdemir AVM önünde meydana geldi.

İddiaya göre, Çağla Çelik (30) idaresindeki 34 HU 4796 otomobil ile AVM otoparkına dönüş yaptığı sırada, çarşı istikametine giden İsmail Kuru (24) idaresindeki 67 AAF 721 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü İsmail Kuru ve motosiklette yolcu olarak bulunan Tolga Eroğlu (25) yola savruldu.

Kazayı gören ve yardıma koşan vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri iki yaralıya yaptıkları müdahalenin ardından Özel Anadolu ve Echomar hastanelerine kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlandığı ve otomobil sürücüsü Çağla Çelik’in ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Kazaya karışan motosiklet sürücüsü İsmail Kuru’nun ehliyetinin yetersiz olduğu ve motorunun da çekici vasıtası ile yedi emin otoparkına alındığı öğrenilirken, motosiklet sürücüsü ve sahibine yaklaşık 4 bin lira ceza kesildiği ifade edildi.


KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI…


Diğer yandan yaşanan kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde AVM otoparkına giriş yapmak isteyen Çağla Çelik’in kullandığı otomobile İsmail Kuru’nun kullandığı motosikletin çarptığı ve motosiklette bulunan sürücü ve yolcusunun yola savrulduğu görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.