Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

EL BİRLİĞİ İLE ALAPLI’MIZA HİZMET EDELİM”

EL BİRLİĞİ İLE ALAPLI’MIZA HİZMET EDELİM”
23 Ekim 2020 14:22
325
A+
A-

EL BİRLİĞİ İLE ALAPLI’MIZA HİZMET EDELİM”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Biz Alaplı Belediyesi olarak Alaplı’mız için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki, birlik beraberlik içinde el birliği ile Alaplı’mıza hizmet edelim.” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve Alaplı Belediyesi Başkan Yardımcısı Fikret Aydın, Alaplı Spor sahasında devam eden zemin yenileme çalışmalarını inceledi.

Tekin, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, Futbol sahasında zemin yenileme çalışmalarının ardından seyirciler için bay-bayan tuvaletlerini Belediye olarak yapacaklarını söyledi.

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini belirten Tekin, şöyle konuştu;

“Futbol sahasının zeminin yenilemesinde emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Özelikle seyircilerimiz için futbol sahasında bay-bayan tuvaletleri yoktu. Burada Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Bey’le de görüştük. Seyircilerimiz için bay-bayan tuvaletlerini Belediye olarak biz yapacağız. Yine soyunma odalarının iki tarafına tribün inşaatına en kısa sürede başlanıyor. Ayrıca soyunma odaları da yenileniyor. Bireysel antrenman salonu da yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze Belediye olarak bu konularda her türlü desteği vereceğiz. Alaplı Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza desteğimiz her zaman devam edecek.”

“GENÇLİK MERKEZİ İÇİN YERİMİZ HAZIR”

İlçede Gençlik Merkezi kazandırılması noktasında her zaman desteği hazır olduklarını vurgulayan Tekin, “Daha önceki yıllarda 1050 evler altındaki Müftülük binası karşısındaki alanın Gençlik Merkezi yapılması için çalışma başlatılmıştı. Daha sonra alanın yetersiz olduğu anlaşılmıştı. Geçtiğimiz günlerde 400 metrekare olan bu alanı Belediye Meclisimizde 1500 metrekareye çıkardık. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Bey’le yaptığımız görüşmelerde buranın Gençlik Merkezi için yeterli alana kavuştuğunu ilettik. Kendileri de hemen burayla ilgili çalışma yapacaklarını ve Alaplı’ya Gençlik Merkezi kazandıracaklarını söyledi. Bu alan Gençlik Merkezi yapılması için çok uygun bir yer. Biz Belediye olarak Alaplı’mız için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki, birlik beraberlik içinde el birliği ile Alaplı’mıza hizmet edelim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.