Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ
6 Mart 2024 13:33 | Son Güncellenme: 6 Mart 2024 22:36
29
A+
A-

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ

 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt , Kdz Ereğli’de Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları ; Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel , Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy , Sinan Durdu ve Alaattin Şen ile köy ziyaretlerine devam ediyor…

Yükselen bir grafikte ziyaretlerine devam eden İl Genel Meclis Üyesi adayları ; E.Sofular , Hasankahyalar , Elmacı , Tepeören , Cemaller , Sarıkaya , Yeşilköy , Toyfanlı , Artıklar , Üveyikli , Çamlıbel , Ormanlı , Esenler , Topallı , Ova , Ramazanlı , Çevlik , Soğanlı Yörük , Pınarcık ve Aydınlar Köyünde talepleri gerçekleştirecek kişilerin doğrudan kendileri olduğunu belittiler. Köy ziyaretleri kapsamında Milletvekili Saffet Bozkurt köyler için gece gündüz demeden sorunları gidermeye çalıştıklarını söyledi. Köylerde birçok sorunu giderdiklerini belirten Bozkurt ; ‘’El Ele Gönül Gönüle Başaracağız‘’ vizyonumuzla başarmaya devam edeceğiz. Köyümüzün her türlü istek ve talepleri daima bizlerde görev aşkı ile devam edecektir. Bizler de kendilerine ; “Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” dedik ve birlik ve beraberligimize bir kez daha ışık olduk. Köylerimizde yol , su ve kanalizasyon gibi temel sorunlar bitmiştir. Hizmet Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla gelir , tam desteklerinizi bekliyorum dedi.

Köy ziyaretlerinde kendilerini müthiş kalabalıkla karşılayan vatandaşlara teşekkürlerini sunan Kdz Ereğli Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları ; Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel , Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy , Sinan Durdu ve Alaattin Şen gece gündüz demeden köyler için var olduklarını belirttiler.

Meclis Üyesi adayları Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel özetle şunları kaydetti ; Köylerimizden gelen taleplerde özellikle asfalt , yol ve köy konağı gibi taleplerde hep yardımcı olduk , biz söz verdiğimiz zaman yapan ekibiz. Bunları da yapılan hizmetlerden ötürü biliyorsunuz. Ak Parti öncesi Ereğli’nin köylerinin çoğunluğu yürünülecek halde değildi. Susuzluk vardı , alt yapı sorunlarımız vardı , ulaşımda ve iletişimde bölge halkımıza çağ atlattık. Sizler bize destek verin , bizler de size artık sosyal projelerle hizmetlerimizi çok daha güçlü bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Bizleri köylerimizde bu denli sıcak ve samimi bir şekilde bağrına basarak ağırladığınız için şükranlarımızı sunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.