Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 8°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
8°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 10°C
Cts 13°C

Elazığ’lı Hoca Artık Belediye Spor’da

Elazığ’lı Hoca Artık Belediye Spor’da
3 Ağustos 2021 11:32 | Son Güncellenme: 3 Ağustos 2021 14:20
289
A+
A-

Ereğli Belediyespor, 2021-2022 futbol sezonu için 49 yaşındaki Elazığ’lı teknik adam Erhan Koç ile anlaştı.

Erhan Koç ve Yönetim kurulu Baskan Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Ereğli Belediye soor kulübünün yeni hocası Erhan Koç Belediye başkanı Halil Posbıyık’ı takımın ikinci başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ereğli belediyespor İkinci başkanı İhsan Yazıcıoğlu “İnsan Yazıcıoğlu “Hocamız gayet başarılı bir hoca. BAL liginde üç şampiyonluğu var. Futbolu güzel bir yere getireceğiz. Alacağımız başarılarla da Ereğli Belediye sporu hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık ise konuşmasında “
Bugün mutlu sona ulaştık hocamızla görüşmemiz devam ediyordu. Kendisinin burdada akrabaları var. hocamızı bulmanın ve anlaşmamızın büyük bir şns olduğunu düşünüyorum. Güzel başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Transferlerimizi de onun direktifleri doğrultusunda yapacağız”dedi.

Yeni teknik patron Erhan Koç da konuşmasında 3 BAL ligi şampiyonluğu yaşadığını ve dördüncü şampiyonluğu Ereğli belediye sporda yaşayacağına inandığını söyledi.

Toplantı fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

ERHAN KOÇ KİMDİR?

Futbolculuk kariyerinde 1997-1998 sezonunda Zonguldakspor forması da giyen Koç, UEFA A lisans sahibi.

Erhan Koç, kariyerinde Dersimspor, Bingölspor, Adıyamanspor, Kahta02Spor gibi takımları çalıştırdı.

Koç’un, Dersimspor, Bingölspor ve Kahtaspor’la 3 şampiyonluğu bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.