Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Emekten ve emekçiden yana tutumuyla dikkat çeken Eylem Durmuyor!

Emekten ve emekçiden yana tutumuyla dikkat çeken Eylem Durmuyor!
18 Nisan 2023 19:28 | Son Güncellenme: 18 Nisan 2023 19:30
351
A+
A-

Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı döneminden bu yana emekten ve emekçiden yana tutumuyla dikkat çeken Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, 14 Mayıs seçimleri öncesindeki çalışmalarının genelinde de bu tavrını sergilemeye devam ediyor.

 

Geride bıraktığımız hafta sonu itibarıyla ziyaret programlarını sıklaştıran genç siyasetçi, emekçi ve çalışan kesime yönelik çalışmalara öncelik veriyor.

 

18 Nisan Salı günkü programlarına önce Kışla Sanayi Sitesi esnaflarına gerçekleştirdiği ziyaretle başlayan CHP Milletvekili Adayı Ertuğrul, bu ziyaretin ardından da tersaneler bölgesine geçti.

Sırasıyla Ereğli Gemi (Ereğli Ship Yard) ve Ustamehmetoğlu ile Ustaoğlu firmalarını ziyaret ederek işçilerle bir araya gelen Eylem Ertuğrul, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve Genel Seçimlerle ilgili hedefleri hakkında düşüncelerini paylaştı.

2007 yılında büyük umutlarla açılan ve yedi bine yakın işçiye istihdam olanağı sağlayan Ereğli tersaneler bölgesinin, zaman içinde ilçenin kanayan yarası haline geldiğini kaydeden Eylem Ertuğrul; “Ülkenin diğer bölgelerindeki tersaneler gücüne güç katarken, gözden uzak tutulan Ereğli tersaneler bölgesi gittikçe küçüldü. Bu bölgenin yeniden canlanması için her seçim döneminde vaad sıralayan iktidar temsilcileri, belki de sizden utandıkları için, artık bu tesislerle ilgili bir şey söyleyemiyorlar. Ancak, Millet İttifakı ile iktidara geldiğimizde Ereğli tersaneler bölgesinin sorunlarıyla, işçi kardeşlerimizin dertleriyle ilgilenmek bize düşecek.”, dedi.

Karadeniz’in doğal limanlarından birine sahip olan Karadeniz Ereğli’de tersaneler bölgesinin gerek ülke gerekse de kent ekonomisine sağladığı katkıların yadsınamayacak boyutlarda yüksek olmasını dilediklerini kaydeden Ertuğrul, bu bölgede önemli yatırımcı ve işletmeler olmasına rağmen iktidar temsilcilerinin bu yatırımcı ve işletme sahiplerinin dertleriyle yeteri kadar ilgilenilmemesinden dolayı rahatsız olduklarını ifade etti.

Ziyaretlerinde karşılaştığı her bir tersane işçisiyle yakından ilgilenen Eylem Ertuğrul; “Siz emekçi dostlarımızdan isteğimiz, emekten ve emekçiden yana olan genel başkanımıza destek olmanız, bizlere de mecliste görev vermenizdir. Ereğli’nin üzerindeki kara bulutları dağıtma vakti gelmiştir. Bu ilçe de ülkeye verdiğinin karşılığını alır duruma gelmelidir. Biz buna inanıyoruz.”, dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul’un gerçekleştirdiği ziyaretlerde partinin ilçe başkanı Hikmet Uzuner’in yanı sıra CHP ilçe örgütü yöneticileri ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Handan Aktimur ile birlikte CHP’nin milletvekili aday adaylarından Uğur Likoğlu da hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.