Dolar 32,5065
Euro 34,8132
Altın 2.485,46
BİST 9.551,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C

EMITT FUARINDA, KDZ. EREĞLİ ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

10 Şubat 2022 12:30
402
A+
A-

EMITT FUARINDA, KDZ. EREĞLİ ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

Kdz. Ereğli Belediyesi, Dünyanın 5 büyük turizm fuarı arasında yer alan 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Ereğli pidesi, fındık, Osmanlı Çileği reçeli ve elpek bezi ikramında bulunuyor.

İlgi gören fuarda kentin tarihi ve kültürü tanıtılıyor. Ereğli Belediyesi standını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bir çok belediye başkanı ile vatandaş ziyaret etti.

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde açıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi, Salon 3, Stand B-411’de bulunan Zonguldak standı içinde ziyaretçilerini ağırlıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Faruk Deniz, fuarın açılmasıyla birlikte ziyaretçilere kenti tanıtmaya başladıklarını belirterek; “Dünyanın 5 büyük turizm fuarından biri olan EMITT’te yerimizi aldık. Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatıyla standımızı hazırladık.

İlçemizin kültürünü, tarihini tanıtıyoruz. Gelen ziyaretçilerimize Ereğli pidesi, fındık, elpek bezi, Osmanlı çileği reçeli ve kentimizi tanıtıcı broşürler takdim ediyoruz. Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’ın selam ve sevgilerini iletiyoruz. Tüm hemşerilerimizi, İstanbulluları standımıza davet ediyoruz. Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar buradayız, bekliyoruz” dedi.Kdz. Ereğli standını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Ünlü oyuncu-sunucu İlker Ayrık, Büyükçekmece Zonguldaklılar Dernek Başkanı Turan Özdemir ve İstanbul’da bulunan Ereğlililer ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.