Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Entübe olmadan önceki son görüntüleri…

Entübe olmadan önceki son görüntüleri…
19 Nisan 2021 17:20
842
A+
A-
Entübe olmadan önceki son görüntüleri…

Entübe olmadan önceki son görüntüleri…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yakalandığı Koronavirüs salgınında hayatını kaybeden Polis Memuru Mustafa Dönmez’in son görüntüleri ortaya çıktı. Dönmez son görüntülerinde göğsünün sıkıştığını ama durumunun iyi olduğunu kendisine kitap getirilmesini istediği görülüyor.

Ereğli’ de Aşı randevusunun çıktığı 28 Mart tarihinde Koronavirüs testi Pozitif çıkan 2 çocuk babası Polis Memuru Mustafa Dönmez, evinde geçirdiği 4 günün ardından fenalaşarak Devlet hastanesine kaldırılmıştı.
Burada ki tedavi süreci sırasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen Mustafa Dönmez’in hem sevk sırasında hem de entübe olmadan bir gün önce yaptığı görüşmeler ortaya çıktı.
Yakın arkadaşı Şenol Azman ile ilk olarak sevk öncesinde devlet hastanesinde görüntülü görüşen Mustafa Dönmez göğsünün sıkıştığını ama iyi olduğunu söylemişti.
Dönmez Azman’dan kitap istediğini söylediği görüntülerin ardından Zonguldak’a sevk edildi.Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde entübe olmadan bir gün önce yine görüntülü görüşen Mustafa Dönmez’in Şenol Azman’a el salladığı görülüyor. Şenol Azman’ın kendisine ‘Oradan bir an önce çıkacaksın’ sözlerine ise Dönmez ‘İnşallah diyerek yanıt veriyor.

Polis memuru Mustafa Dönmez Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde ki görüntülerinden 2 gün sonra yaşama veda etti.
Akgün Haber ailesi olarak bir kez daha Merhum Mustafa Dönmez’e Allah’tan rahmet kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatına başsağlığı diliyoruz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.