Dolar 32,4929
Euro 34,9499
Altın 2.435,29
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Erdemir Yoğunluğa Değil Oypalıların Kırılan Kalbine Çare Bulmalı

Erdemir Yoğunluğa Değil Oypalıların Kırılan Kalbine Çare Bulmalı
31 Mart 2021 13:48 | Son Güncellenme: 31 Mart 2021 13:49
1.079
A+
A-

Erdemir yoğunluğa böyle çare buldu lakin bu haberlerden etkilenen Oypalıların kanayan yarasına henüz bir reçete bulunamadı.

İş başvurusu yapmak için sabahın erken saatlerinde ana kapıya gelen vatandaşlara, ERDEMİR tarafından form dağıtmaya başlandı.

Kdz. Ereğli’de kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.’ın (ERDEMİR), personel alacağının duyulmasının ardından, dün sabah saatlerinden itibaren ana kapıda yoğunluk oluşmaya başlamıştı.

Dün binlerce gencin oluşturduğu kuyruk ile sosyal mesafeye uyulmadığı görülmüş, bu durum tepkilere neden olmuştu.

Erdemir, aldığı yeni karar ile birlikte yoğunluğu engellemek adına uygulamada değişikliğe gitti. Edinilen bilgilere göre; sabah saat 6 ile 7 sularında ana kapı civarında yeniden kuyruk oluşması üzerine, Erdemir görevlileri ana kapıya gelen vatandaşlara form vermeye başladı.

Görevliler gelen vatandaşlara form dağıtırken, bazı vatandaşların formları fabrika yakınında doldurarak teslim ettikleri, bazılarının ise formları alarak gittikleri öğrenildi.

ERDEMİR BÜYÜKLÜĞÜNÜ VE ADALETİNİ GÖSTERMELİ

Ereğli Demir Çelik Fabrikası Şehrimize sunulan bir veli nimettir lakin değerli yöneticileri de adalet terazini ellerinde tutmak zorundadır.

İki gündür hatta pazartesi gününden itibaren Eğitim müdürlüğünde sessiz sedasız form doldurulup mülakat yapılma haberinin ardından fabrika içinde huzursuzluk yaşayan Oypa’lı emekçi kardeşlerim içinden çıkılmaz bir çaresizliğe düştüler.

Değerli OYAK Yönetimi Bu Kardeşlerimizin Haklarını Biz Gazetecilerden Daha Çok Savunmak Zorundadır Çünkü Onlar Ereğli Demir Çelik Fabrikasının Tedarikçileri Değil Bacası Tütsün Diye Canını Bile Hiçe Sayan Emanetçileridir.

OYPA’LI VE MUTAHİT KARDEŞLERİMİZİN VAROLAN HAKLARI VERİLMEDEN BAŞKALARINA HAK YARATMAK NE KADAR DOĞRUDUR TARTIŞILMALIDIR.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.