Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Genel
  3. AKGÜN HABER SORDU, YALÇINTAŞ CEVAPLADI! “ERDEMİR’DE BACA BOYADIK, KIYAMET KOPTU!”

AKGÜN HABER SORDU, YALÇINTAŞ CEVAPLADI! “ERDEMİR’DE BACA BOYADIK, KIYAMET KOPTU!”

IMG_2271
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKGÜN HABER SORDU, YALÇINTAŞ CEVAPLADI: “ERDEMİR’DE BACA BOYADIK, KIYAMET KOPTU!”

EREĞLİ’DE GÜNDEME TAŞIDIĞIMIZ BOYAMA HAREKETLİLİĞİ, OYAK GENEL MÜDÜRÜ MURAT YALÇINTAŞ’IN AÇIKLAMASINDA KARŞILIK BULDU

Akgün Haber olarak 11 Eylül’de “Kdz. Ereğli Demir Çelik Fabrikasında Yeniden Aynı Hareketlilik mi? Her Yer Boyanıyor, Bacalar Bile…” başlığıyla Erdemir’deki dikkat çekici boyama çalışmalarını gündeme taşıdık.

Aradan kısa süre geçmeden OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, Ekonomi Gazetesi’ne verdiği röportajda Erdemir’deki bacaların neden boyandığını anlattı.

Yalçıntaş’ın sözleri dikkat çekiciydi:

“Erdemir’de baca boyadık, kıyamet koptu!”

Yalçıntaş, Erdemir’de teknoloji, çevre ve dijitalleşme yatırımları kapsamında tesisin birçok bölümünün yenilendiğini, eski görünen bacaların da boyanmasına karar verdiklerini anlattı. Ancak geçmişte özelleştirme öncesinde bacaların boyanmasının vatandaşlarda “Erdemir yeniden satılacak mı?” kaygısı oluşturduğunu ifade etti. Açıklamanın tamamı Ekonomi Gazetesi’ndeki röportajda yer alıyor. (Ekonomi Gazetesi)

BİZİM İÇİN ASIL ÖNEMLİ NOKTA BURASI

Biz “Erdemir satılıyor” demedik.

Biz gördüğümüz hareketliliği sorduk.

Çünkü yalnızca baca değil; fabrikanın birçok ünitesinde ve farklı noktalarında boyama ve yenileme çalışmaları dikkat çekiyor.

“Asfaltlar hariç her yer boyanıyor” desek abartmış olmayız.

İşte gazetecilik tam da burada başlıyor:

Görmek, merak etmek, sormak ve cevabını kamuoyuna aktarmak.

Murat Yalçıntaş’ın açıklaması bizim için ayrıca değerli.

Çünkü Ereğli’nin en önemli kuruluşlarından biriyle ilgili kamuoyunun merak ettiği bir konu, doğrudan kurumun en yetkili isimlerinden biri tarafından açıklığa kavuşturulmuş oldu.

Sayın Murat Yalçıntaş’a teşekkür ediyoruz.

Akgün Haber’in sorusuna cevap veren, Ereğli kamuoyunun merakını gideren her açıklamayı değerli buluyoruz.

Ve bundan gurur duyuyoruz:

Ereğli’de soruyoruz, Türkiye’de yankı buluyor.

AKGÜN HABER

AKGÜN HABER SORDU, YALÇINTAŞ CEVAPLADI! “ERDEMİR’DE BACA BOYADIK, KIYAMET KOPTU!”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.