Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Ereğli Sahipsiz Diyenler Hangi Sahipin Peşinde ?

Ereğli Sahipsiz Diyenler Hangi Sahipin Peşinde ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması denetimi gerçekleştirdi.

Alınan bilgiye göre;

İçişleri Bakanlığınca belirtilen ‘Genelgede’ gereğince, Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere ve sokağa çıkma kısıtlamasına uyulması hususları denetlendi.

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,13 Şubat Cumartesi günü İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Çelik ve kolluk kuvvetleri ile birlikte Devrim Bulvarı Anıt Önü Kavşağı, Bozhane ve Köseağzı mevkilerinde uygulama yaptı.

Ticari taksilere yönelik denetimde araçlar tek tek kontrol edildi. Özellikle yolcu kapasite, gerekli hijyen ve temizlik tedbirlerinin hususları incelendi.

Genelge kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu gün ve diğer günlerde de denetimlerin yapılmasına devam edileceği öğrenildi.

Ereğli Sahipsiz Diyenler Hangi Sahipin Peşinde ?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.