Ereğli’de Sevgi, Barış ve Dostluk Yürüyüşü!
Kdz. Ereğli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 105. yılı, anlamlı bir etkinlikle kutlanıyor. Atatürk’ün “Yurtta Barış, Cihanda Barış” ilkesinden ilham alınarak düzenlenen “Sevgi, Barış, Dostluk Yürüyüşü”, 18 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleştirilecek.

Yürüyüş, Bozhane’den başlayarak Anıt önünde sona erecek. Etkinliğe Ereğli halkının yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Ereğli Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının desteklediği yürüyüşte, barış, sevgi ve dostluk mesajları ön planda olacak. Katılımcılara bayrak ve çeşitli görsel materyaller de dağıtılacak.
Bu anlamlı etkinlik, hem Ereğli’nin kurtuluşunu yad etmek hem de toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirmek adına büyük önem taşıyor.












