Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Yağmurlu
Zonguldak
17°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

EREĞLİ’DE SONU GETİRİLMEYEN TEK ŞEY “UYUŞTURUCU VE SATICILARI” !

EREĞLİ’DE SONU GETİRİLMEYEN TEK ŞEY “UYUŞTURUCU VE SATICILARI” !
12 Aralık 2022 01:34
429
A+
A-

Varan 1 :

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde polis ekiplerince yapılan denetimde, uyuşturucu ile yakalanan 5 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı motosikletli ekiplerin denetimleri sırasında, bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

İ.O. isimli şahsa, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Yine bir miktar esrar ve bir adet uyuşturucu kullanma aparatı ile yakalanan M.A., F.O., K.E.O. ve İ.A. isimli şahıslar hakkında ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Varan 2.

Narkotik operasyonunda konu ile alakalı 5 kişi yakalandı

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince dün “Narkotik madde satışı yapan, temin eden ve kullanan şahıslara yönelik başarılı bir operasyona imza attı .

Bu operasyonda Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince ilçe merkezinde 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Şüpheli şahısların üzerlerinde, ikametlerinde ve araclarında  yapılan aramalarda; (90) gram metamfetamin maddesi, 15 gram esrar maddesi, 15 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve (1) adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

O.B, M.C, E.C, F.Ö. ve M.K isimli şüpheli şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan işlem gördü.

Bunların arasından Gözaltına alınanlardan  O.B ve M.C. isimli şüpheli şahıslar mahkemece Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.