Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

EREĞLİ’DE YENİ “ARİSTOKRATLAR” DERNEĞİ KURULDU..

EREĞLİ’DE YENİ  “ARİSTOKRATLAR” DERNEĞİ KURULDU..
12 Mart 2021 11:51 | Son Güncellenme: 12 Mart 2021 12:05
435
A+
A-

EREĞLİ’DE YENİ MEDYA DERNEĞİ KURULDU…

Gazetecilerin hepsine haber verme ihtiyacı duymadan sırf kendi başkan ve başkan yardımcılıkları mazbatalarını garantileme derdine düşen bir grup gazeteci yeni bir oluşuma imza atarak büyük tepki topladılar .

ERMED ilk toplantısını yaptı.

Kdz. Ereğli’de bir grup gazeteci ve medya mensubu, yeni medya derneği oluşumu için resmen yola çıktı. Kuruluşun resmiyet kazanmasının ardından derneğin Geçici Yönetim Kurulu ve Kurucular Kurulu, resmi olmayan ilk toplantısını Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü Başkanlığında gerçekleştirdi.11 Mart Perşembe günü Gönüllü’nün ofisinde sosyal mesafe kurallarına uyarak bir araya gelen kurul üyeleri, toplantıda kurumsallık ve genel ilkeler üzerinde görüş alışverişinde bulunurken, karar sürecinin ardından prosedürlerin tamamlanması ile kısa sürede derneğin resmiyet kazanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ETKİLEŞİMLERE KAYITSIZ KALINAMAYACAĞI VURGULANDI‘

Yeni Medya’ sloganı ile faaliyetlerini sürdürmesi öngörülen Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği’nin kurulma aşamasını ilk toplantıda özetleyen Doğan Gönüllü, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada derneğin bir ihtiyaçtan ve tekâmül sürecinden sonra doğduğunu söyledi. Motivasyonlarının Karadeniz Ereğli ortak paydası ve mesleki dayanışma olduğunu ifade eden Gönüllü, dijital çağdan en çok etkilenen sektörlerin başında medya ve iletişim sektörünün geldiğini, etkileşimlere kayıtsız kalınamayacağını vurguladı.

“KAPSAYICI OLUŞUM İLE PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Gönüllü, kısa açıklamasında “Her biri kişiliğinde ve mesleğinde temayüz etmiş medya mensubu ekip arkadaşlarımızla tam bir görüş birliği ile yola çıkıyoruz. Elbette şu an aramızda olamayıp da gönlü bizimle olan çok değerli meslektaşlarımız da var, onların da gönüllerini tek tek alacağız.

Bilinsin ki bizim öncelikli kaygımız; başta okuyucu, izleyici, dinleyici ve dijital medya takipçilerimiz olmak üzere; kamusal fayda, Ereğli ortak paydası, mesleğimiz, etik ilkelerimiz ve meslektaşlarımız olacaktır. Kamuoyunun, kamu otoritesinin ve meslektaşlarımızın güvenine dayalı, demokrasinin işlediği, kurumsal sorumluluğunu bilen, ‘Dijital Medya’ çatısı altında kapsayıcı ve sürdürülebilir bir oluşum öngörüyoruz.

Kendimizi doğru ifade etmek, mesleğin itibarını yükseltmek ve üyelerimize katkı sağlamak için çok çalışacağız, projeler üreteceğiz. İlk hedefimiz olan kuruluşumuzu resmen tamamladık. Şimdi sıra yetki, görev ve sorumluluk alanlarımızda çalışmaktır. Gazetecilik meslek ilkelerinin ışığında çalışmalarımızı sürdürerek hem meslektaşlarımıza hem de kentimize katkı sunmayı önceliğimiz görüyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. Hayırlı-uğurlu olsun, Allah yolumuzu açık etsin.” dedi. Yönetim Kurulu ve Kurucu üyeler de tek tek söz alıp, benzer ifadelerde bulunarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye hazır olduklarını belirttiler.

KURUCULAR:

Doğan GÖNÜLLÜ (Haber Hayat Yayıncılık)/ Yönetim Kurulu Başkanı,

Fikri KAPAN (Hakimiyet Yayın Grubu)/ Başkan Yardımcısı,

Sabriye AŞIR (EreğliBülteni)/

Genel Sekreter, Arzu TEKİN (Ereğli FM)

/Muhasip, Aykut ATEŞ (67300 Dergisi)

/Y.K. Üyesi, Hüseyin AKSAKAL (Demokrat Gazetesi)

/Y.K. Üyesi, Yeşim ÇAKIR (İz Medya)/

Y.K. Üyesi, Fahrettin ÖZAYDIN (Ereğli Kent Haber)/

Kurucu Üye, Sadettin YILDIZHAN (Olay 67)/Kurucu Üye
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.