Dolar 32,4470
Euro 34,7535
Altın 2.440,85
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Ereğli’deki Bu Trafik Çıkmazı KoronaVirüs’ten Beter

Ereğli’deki  Bu Trafik Çıkmazı  KoronaVirüs’ten Beter
14 Nisan 2021 18:00
580
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Devrek Yol Ayrımı akıllı kavşağında trafik durdu. Trafik ekipleri trafiğin açılması için devreye girdi.

Ereğli’ de hizmete açıldığında trafik sıkışıklığının ortadan kalkacağı ifade edilen Akıllı kavşak her akşam aynı saatlerde tıkanıyor.

Özellik ERDEMİR ve diğer iş yerlerinin çıkış saatinde tıkanan Akıllı kavşağın açılması için trafik ekipleri devreye giriyor.

Yeşiltepe, İstanbul yol ayrımı ve ERDEMİR’ e gidecek olan sürücülerin ağırlıklı kullandığı kavşak ve yan yolda trafik felç oluyor.

Yapılan üst köprü ise sadece çarşı istikametine gidecek araçlar tarafından kullanılırken, üst körünün trafiğin rahatlaması açısından kullanılamaması ise tepkilere neden oluyor.

Sürücüler “Devrek yol ayrımı dört yol ağzı. Bu kavşak ve üst köprü yapılırken buna dikkat edilseydi her akşam aynı sıkıntı yaşanmazdı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.