Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. ADALET
  3. Ereğli’nin Göbeğinde Çamur Çilesi: Çocuklar Poşetle Okula Gidiyor

Ereğli’nin Göbeğinde Çamur Çilesi: Çocuklar Poşetle Okula Gidiyor

Screenshot_20251023_111255_Facebook
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ereğli’nin Göbeğinde Çamur Çilesi: Çocuklar Poşetle Okula Gidiyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Aktaş Sarıkorkmaz Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, uzun süredir çözülemeyen yol sorununa tepki gösterdi. Yağışlı havalarda çamur deryasına dönen yolun, hem araç trafiğini hem de çocukların okul gidiş gelişini olumsuz etkilediği belirtildi.

Mahalle sakinleri, defalarca Kdz. Ereğli Belediyesi’ne başvurmalarına rağmen sorunun çözülmediğini ifade etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, servis araçlarının çamurlu yolda ilerlemekte güçlük çektiği, öğrencilerin ise ayaklarına poşet geçirerek okula gitmek zorunda kaldığı görüldü.

Vatandaşlar, “Ereğli’nin tam merkezinde bu görüntüler ilçemize yakışmıyor” diyerek yetkililerden bir an önce çözüm beklediklerini dile getirdi.

Mahalle halkı, özellikle kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yolun daha da bozulmasından endişe ediyor. Vatandaşlar, belediyeye çağrıda bulunarak “Çocuklarımızın bu çileyi daha fazla çekmesini istemiyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli yetkililerinden konuyla ilgili açıklama bekleniyor.

 

Screenshot_20251023_111255_Facebook

Ereğli’nin Göbeğinde Çamur Çilesi: Çocuklar Poşetle Okula Gidiyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!