Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

EREĞLİ’YE IŞIKLI ISLANMA VE OYUN HAVUZU

EREĞLİ’YE IŞIKLI ISLANMA VE OYUN HAVUZU
10 Ağustos 2022 11:29
560
A+
A-

EREĞLİ’YE IŞIKLI ISLANMA VE OYUN HAVUZU

Kdz. Ereğli Belediyesi Bozhane mevkiinde Işıklı Islanma ve Oyun Havuzu yapıyor.

 

Çevre düzenlemesinin ardından alanda bulunan çocuk parkı mevcut haliyle korunup iyileştirilecek. Daha önce alanda bulunan ipli tırmanma duvarı, ıslanma ve oyun havuzuyla tekrar revize edilecek ve alana montajı yapılacak.

Kdz. Ereğli Belediyesi Bozhane mevkiinde Işıklı Islanma ve Oyun Havuzu yapıyor. Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın talimatıyla başlayan çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek ayrıntılarla ilgili bilgi verdi.
Bulak şunları söyledi:

450 METREKARE ALANDA 150 ÇOCUK OYNAYABİLECEK

 


“Bozhane’de bulunan Sanat Sokağı’na yapılacak ıslanma ve oyun havuzu toplam 450 m2 alan üzerine kurulacak. Üzerinde aynı anda 150 çocuğun oynayabileceği bir etkinlik alanı planlanıyor.
Sanat Sokağı, Halk Kafe ve Bozhane Çay Bahçesinde vakit geçiren ailelerin çocuklarının güvenli bir şekilde oyun oynayabileceği alanın yeniden düzenlenmesi çalışmasına başlandı.
Planlama yapılan alanda çocuklar, zeminden çıkan 40 noktadan su hareketiyle dans edecek, su hareketinin devamında su buharından oluşan sis bulutunun içinde eğlenceli vakit geçirecek.

Tüm çocuklarımızın güvenli ve eğlenceli vakit geçirmesi için son teknoloji filtrasyon sistemi kullanılacak. Sistem otomatik olarak çalışacak. Her su hareketinde çocuklara ulaşan suyun temiz olması sağlanacak.


ÇOCUK PARKI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Ayrıca alanın bir kısmında bulunan çocuk parkımız mevcut haliyle korunup iyileştirilecek. Daha önce alanda bulunan ipli tırmanma duvarı, ıslanma ve oyun havuzuyla tekrar revize edilecek ve alana montajı yapılacak.
Turizm ve tatil bölgelerinde örnekleri bulunan, çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirebilmesi için yapılan ışıklı ıslanma ve oyun havuzu her yaştan çocuğun birlikte oyunlar oynayıp kaynaşabileceği bir alan olarak tasarlandı.

KARADENİZ BÖLGESİ’NDE İLK KEZ UYGULANACAK

Dünyanın ve ülkemizin birçok bölgesinde planlanan oyun ve ıslanma havuzu; Belediye Başkanımız Halil Posbıyık talimatları ve çocuklar konusundaki hassasiyeti üzerine Batı Karadeniz Bölgesi’nde uygulanmış ilk proje olacak.
Tüm bu çalışmanın okullar açılmadan tamamlanması planlanıyor. Proje uygulaması bittiğinde şehrimizin tüm çocuklarına ve ailelerine hizmet edecek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.