Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

EREĞLİ’YE MODERN YAŞAM ALANI

EREĞLİ’YE MODERN YAŞAM ALANI
13 Eylül 2022 12:57
399
A+
A-

EREĞLİ’YE MODERN YAŞAM ALANI

Kepez ve Belen Mahalleleri’nin kesişme noktasında yapımı süren futbol sahası, yaşam alanı ve parkta incelemelerde bulunan Başkan Halil Posbıyık, birçok mahalleye hizmet edecek olan modern bir yaşam alanı yaptıklarını söyledi.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kepez ve Belen Mahalleleri’nin kesişme noktasında yapımı süren futbol sahası, yaşam alanı ve parkta incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Halil Posbıyık, bir kaç mahalleye birden hizmet edeceğini belirterek şunları söyledi:

“Kepez, Yeni Belen ve Belen’in kesişme noktasında Kolsuzoğlu Sokak’ta yeni bir yaşam alanı yapıyoruz. Hızlı bir şekilde inşaatımız devam ediyor.

FUTBOL SAHASI – OTURMA ALANLARI- YENİ ÇOCUK PARKI

Şu anda üzerinde bulunduğumuz futbol sahası gençler için en büyük eksikliklerimizden bir tanesiydi. Yine yan tarafta fitness aletleri ile zenginleştirip mevcut çocuk parkını kaldırıp, daha modern bir çocuk bahçesini altyapısını yaptığımız yere taşıyacağız.

Kadınlarımızın sohbet edeceği bir oturma alanı yapacağız. Yürüyüş yolu var. Yeşil alan çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalar bittikten sonra burada 3-4 mahallenin kesiştiği noktada gençlerin spor yapacağı, kadınlarımızın oturup sohbet edeceği dinleneceği, fitness aletleri ile spor yapacağı, aydınlatması yapılmış modern bir alan ortaya çıkarmış olacağız. Mahalle sakinlerinden güzel tepkiler, teşekkürler alıyoruz.

BÖLGEDE YENİ YOLLAR AÇTIK

Aynı zamanda 20 yıllık mesele olan bu yolu da açtık. İsmet İnönü Ortaokulu’na giden bu yol 20 yıldır uğraştığımız, istimlâk edemediğimiz bir yerdi. İstimlakları yapıldı ve bu yol tamamen trafiğe açıldı. Onun su ve kanalizasyon çalışmasını yapıyoruz ve emisyon asfalt döktük. İstinat duvarlarını yaptık. Bu alanın bu hale gelmesi için büyük duvarlar yaptık, çevre düzenlemesi devam ediyor. Güzel bir iş çıkıyor ortaya.

Hayırlı olsun diyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.