Dolar 32,5286
Euro 34,9326
Altın 2.438,75
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

Eşi ile tartıştıktan sonra fenalaşan kadın, hastaneye kaldırıldı.

Eşi ile tartıştıktan sonra fenalaşan kadın, hastaneye kaldırıldı.
30 Haziran 2022 17:29
433
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, eşi ile tartıştıktan sonra fenalaşan kadın, hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesindeki Ana Sağlık Ocağı avlusunda, isminin ‘sevim’ olduğu öğrenilen kadın ile ismi örenilemeyen eşi arasında tartışma başladı.

Kadının çığlıkları üzerine, çevredeki bazı esnafların müdahalede bulundukları tartışma sırasında kadın, polise haber verilmesini istedi.

Bu sırada bir vatandaşın “112 İhbar Hattı”nı arayarak durumu bildirmesi üzerine olay mahalline polis ekipleri geldi.

Bu sırada, kadın fenalaşarak yere yığıldı. Polis, çevredeki vatandaşlardan temin ettiği kolonya ile kadının bileklerini ovuşturduğu sırada, Ana Sağlık Ocağından sağlık ekipleri de yardıma geldiler. Vatandaşların tekrar bildirmesi üzerine olay mahalline “112 Acil” ambulansı ulaştı.

Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu kadın kendine gelmeyince, ambulansla İlçedeki Özel Anadolu hastanesine kaldırıldı.

Bu sırada olay yerine gelen ve kadının kardeşi olduğu öğrenilen kişinin eşe yönelik tepkisine de polisler müdahale etti.

Polis ise kadının henüz şikayette bulunamaması nedeniyle şahısların kimlik ve telefon bilgilerini aldıktan sonra olay mahallinden ayrıldı.

Çevredeki bazı vatandaşlar ise çift arasında yaşanan tartışma sırasında Sevim isimli kadının eşi tarafından tartaklandığı ileri sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.