Dolar 32,4207
Euro 34,8010
Altın 2.402,38
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Evine operasyon yapılan Atilla Tarık Semiz’e sert eleştiri

Evine operasyon yapılan Atilla Tarık Semiz’e sert eleştiri
11 Mart 2024 00:13
204
A+
A-

Evine operasyon yapılan Atilla Tarık Semiz’e sert eleştiri

Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir operasyonla evinde arama yapılan AK Partili Gülüç Belediye Meclis Üyesi Adayı Atilla Tarık Semiz, operasyonu karşısında iki kez seçim kaybettiği Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş’ın yaptırdığını iddia etmiş, ancak suç duyurusunda bulunmamıştı.

Gülüç Beldesi sakinlerinden Serkan Önçırak hem yaşanan bu olayı, hem de Atilla Tarık Semiz’in kendilerini siyasete bulaştırma çabalarına çok sert tepki gösterdi. Semiz’i Gülüç girişinde çalıştırdığı Tekel Bayii’nde “16 yaşındaki çocuklara alkol satmak” ve “iddia kumarı oynatmak” iddiaları ile itham eden Önçırak açıklamasında şu sözlere yer verdi: “ULAN ATİLLA TARIK Semiz! Evine polis araması geldiği için, mağduriyetinden dolayı arkadaşım olduğun için üzülmüştüm. Meğer beni pis siyasetinin komplolarına, hırsına karıştırdığını gördüm. Ulan senin evine arama izni olmadan polis basacak ha. Sen de hazır davanı satıp AK Parti’ye geçmişsin, millet vekili, il başkanı, ilçe başkanı ile görüşen adamsın ve kötü mahalle hanımefendileri gibi cırlayıp ortalığı o anda ayağı kaldırmayacaksın değil mi? BIRAK LAN BU SİYASİ OYUNLARI. Bir de diyorsun ki; ‘Gökhan başkan benim evime arkadaşı olan polisleri yolladı. Başkanın polis arkadaşları benim evimi izinsiz bastı’ diye beyanda bulunuyorsun kamuoyuna. Onun arkadaşları olan polisler duyduğum kadarıyla KOM şubedeki arkadaşlar. Eğer başkan yollasaydı o arkadaşlar arama izni olmadan bu kadar bilgisizce ve kanunsuzca gelmezlerdi. ADAMSAN semiz şikayetçi olursun ve de bu şikayetini yayınlarsın. SEN 15/16 yaşındaki çocuklara içki satıp iddia kumarı oynatan tekelci semiz değil misin. Senin Gökhan başkanla olan siyasi çekişmeniz beni ve ailemi siyasi oyunlarınıza dahil etmenize müsaade etmem. AMA ETTİNİZ. Ben Gökhan başkanla fotoğraf çektirdikten sonra yaşayacaklarımı ben dahil hiç birimiz bilemezdik. Ama siz bunu planlı bir olaymış gibi gösterip siyaset yapmaya çalışıştınız. Yaptığınız çirkin ve ahlaksızlıktır. Bu seçimlerde biter ama Gülüç’teki komşuluğumuz bitmez. Üslubunuza dikkat edin. TERBİYESİZLEŞMEYELİM. SERKAN ÖNÇIRAK.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.