Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
BİST 9.124,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Evlenirken oynayanı gördük ama bunu ilk defa gördük..

Evlenirken oynayanı gördük ama bunu ilk defa gördük..
25 Aralık 2020 10:02
432
A+
A-

Eşinden boşandı,sokakta böyle oynadı

Zonguldak’ta maden işçisi Serkan Tepebaşı, boşanma davasına “Asıl evlenen evde kalır boşanıyorum, çok mutluyum” yazdığı aracıyla geldi.

İki çocuk babası olan maden işçisi, tek celsede anlaşmalı boşandı.

Çocuklarının velayetini de alan baba Tepebaşı, duruşma sonrası aracıyla tek başına gezdi, müzik eşliğinde oynadı.

Başından geçen olaylara kısaca değinen Tepebaşı “Yapacak bir şey yok. Hayatıma bu şekilde devam edecek. Ömrümüz çok kısa, yolun zaten yarısına gelmişim. Bundan sonra kimse için üzülecek halim yok. Herkese Allah yolunda mutluluklar versin. 10 yıllık birikmiş mutsuzluk mu diyeyim öfke mi diyeyim onun kasvetinden kurtulmak için kendimce böyle bir şey tasarladım. Olumlu dönüşler oldu. Polis memuru şu anda şuraya araç çekmek sıkıntıydı aracı gördü çekebilirsin dedi. İki küçük çocuğumuz var. Biri 5 yaşında biri 7 yaşında. Velayetlerini ben kendim istedim. TTK’da harici işçiyim. Bu ilişkiyi ben 2.5 yıldır pamuk ipliğinde omuzladım. Çocuklar küçük diye bekledim. Beni yüzüstü öyle bırakıp gitti ki bu durumun artık kabul edilebilir tarafı kalmamıştı. Boşanmak en doğru karardı. Ne benim ona daha fazla bu ilişkiyi sürdürmek için bir şeyim olabilirdi. Ne onun bana gel devam edelim düşüncesi olabilirdi. Mutsuzluk var ya onun rahatını yaşayayım, insanlara da göstereyim istedim. Bir tek evlenirken insanlar mutlu olmuyor. Evliyken de mutsuzluk yaşayanlar var. Boşandıktan sonra da mutlu olan insanlar var. Ben bu şekilde mutlu olacağımı düşünüyorum. Çocuklarımla beraber. Kendimce bir ironi katmak istedim. Evlenebilirim tabii ki ama bunu gerçekten daha tecrübeyle bu kararları alarak evlenirim. Tecrübeyle hareket ederek, tanıyarak, sezerek hareket ederim. Kendisi illa ki bunu görmüştür. Bana da herhangi bir tepkisi olmadı” diye konuştu.Tepebaşı, duruşma sonrası korna çalarak adliyeden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.