Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Eylem Ertuğrul, Devrek Ulusal Safder Kartolu Yarı Maratonu’na katıldı.

Eylem Ertuğrul, Devrek Ulusal Safder Kartolu Yarı Maratonu’na katıldı.
16 Nisan 2023 21:45
363
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Op. Dr. Eylem Ertuğrul hafta sonunu da bir dizi etkinlik ve ziyaretlerle değerlendirdi.

 

Sabah erken saatlerde kalabalık bir partili topluluğu ile birlikte Devrek ilçesine geçen Eylem Ertuğrul, Devrek Ulusal Safder Kartolu Yarı Maratonu’na katıldı. Partinin Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz ve Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başta olmak üzere kentin önemli isimlerinin de katıldığı etkinlikte halkın ilgi odaklarından biri de Eylem Ertuğrul oldu.

Milletvekili Adayı Ertuğrul Devrek’teki etkinliğin ardından Devrekli esnafları ziyaret etti. Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü’nün de eşlik ettiği ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinleyen Ertuğrul; “Yirmi bir yıldır halkın büyük bir bölümünü ekonomik sıkıntıların içine iten bu iktidarın son durağı 14 Mayıs’taki sandık olacak.”, dedi.

Beraberindekilerle birlikte Çaydeğirmeni beldesine geçen Eylem Ertuğrul ilk olarak partisinin belde örgütünü ziyaret etti. Örgüt binasında belde başkanı Murat Çakır ve kalabalık bir partili topluluk tarafından ağırlanan Eylem Ertuğrul, gerek cumhurbaşkanlığı seçimi gerekse de genel seçimlerde kararlı ve gelecekten emin partililerle zafere ulaşacaklarından emin olduğunu söyledi. Ziyaretinin ardından belde yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ertuğrul, Millet İttifakı ile çıkılan yolun sonunun güneşli günler getireceğini söyleyerek kendilerinden destek istedi.

Ertuğrul’un gün içindeki son ziyaret durağı ise Gökçebey ilçesi oldu. Partisinin Gökçebey ilçe örgütünü ziyaret ederek ilçe başkanı Ali Rıza Yılmaztürk ve partililerle bir araya gelen CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul Gökçebey’de de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Girdiği her işletmede misafirperver duygularla ağırlanan Ertuğrul ziyaretlerinde özetle şu görüşleri sundu:

“Türkiye yıllardır yanlış ekonomi politikalarıyla darboğaza sürüklenirken bundan da en çok üreticilerimiz ve esnafımız olumsuz etkilendi. Yıllar içinde kentlerimizde çok sayıda esnaf bir daha açılmamak üzere kepenk kapattı. Bu da Zonguldak ili ve ilçelerinde yoksulluk sınırının altında yaşamak zorunda kalan vatandaşlarımızın ve işsizlerimizin sayısını arttırdı. 14 Mayıs bu açıdan bakıldığında esnafımız için de kurtuluş günü olacak. Gücünü üretimden alan Türkiye sosyal yaşamın her alanında hak ettiği yere gelecek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.