Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Fazlı Erdoğan EGD’ye Tebrik Ziyaretinde Bulundu..

Fazlı Erdoğan EGD’ye Tebrik  Ziyaretinde Bulundu..
3 Haziran 2021 16:46
296
A+
A-

EGD TARİHİNDE HİÇ BU KADAR ZİYARETÇİ GÖRMEDİ.

ŞAFAK EREL VE YÖNETİMİ SAYESİNDE TEMİZ EGD SAYFASI AÇILDI.

Şafak Erel’in başkanlığındaki Ereğli Gazeteciler Derneği (EGD) yönetimine nezaket ziyaretleri devam ediyor.

19 Mart 2021 günü gerçekleştirilen genel kurul sonucu ile göreve gelen dernek yönetimine, bugüne kadar yerel siyasetin, bürokrasinin ve sivil toplumun önemli temsilcileri hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmişti.

EGD yönetimi, 3 Haziran Perşembe günü de 22 ve 23. dönem Zonguldak Milletvekili ve İş Adamı Fazlı Erdoğan’ı konuk etti.

16.00 sularında gerçekleşen ziyarette Fazlı Erdoğan’ı dernek başkanı Şafak Erel ve yönetim kurulu üyeleri misafir ettiler.

Yeni yönetimin başarılı olması temennisini dile getiren deneyimli siyaset adamı, konuşmasında özetle şu görüşleri sundu:“

Seçim sonrası göreve gelmenizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.

Yeni dönem hayırlı olsun.

Başarılar diliyorum.

Ereğli’mizde basın zaten hareketli.

Birliğinizin, beraberliğinizin ve dostluğunuzun devamını diliyorum.

Yazacağınız bütün haberler toplumumuza, insanlığa ve Ereğli’mize fayda sağlasın; demokrasimize katkıda bulunsun.

Herkes bilir ki medya kimine göre birinci güç, kimine göre ikinci güç…

Ama dördüncü güç olduğu kesin.

Basın, toplumumuzun olmazsa olmazı; temel ihtiyacı. Başarılı çalışmalarınızı hem izliyoruz hem de bekliyoruz.”

Ziyarette, Erdoğan’ı misafir etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren EGD Başkanı Şafak Erel de; “Başarılı olacağız!”, sözüyle başladığı konuşmasında, Fazlı Erdoğan’ın üzerinde durduğu birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Yüzün üzerindeki üyesiyle Ereğli Gazeteciler Derneği’nin yoluna edeceğini kaydeden Erel şu görüşleri paylaştı: “Bence Ereğli’de bütün gazetecilerin EGD çatısı altında toplanması lazım.

Siz Fazlı Erdoğan olarak siyasetin içindesiniz; biz de gazeteciler ailesi olarak içindeyiz. Sizler siyasetten kopsanız da Ereğli’de önder kişilerden birisiniz. Biz de her dönem sizleri takip ediyoruz. Ereğli’de hepimizin, bu ilçenin geleceği için milliyetçi olmamız lazım.

Tayyip Bey (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) Cuma günü Zonguldak’a gelerek cami açılışı yapacak, ardından da Filyos tarafına geçecek; ama Ereğli’ye uğramayacak.

Bizim de burada böyle birliktelikleri yapabilmemiz lazım. Zonguldak’ın ilerisinde olmamız gerekirken biraz gerisindeyiz.

Bizim de Belediye öncülüğünde bir cami projemiz var. İnşallah Ereğli olarak bu projeyi başarırız.

Erdemir ile de diyaloglar güzel olur; Ereğli’de sanayinin de büyümesi lazım. Hep beraber ilerlememiz lazım. Bizim de basın olarak bu ilerlemeye katkı vermemiz lazım.”

Yaklaşık kırk dakika süren ziyaretin ardından dernek yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Fazlı Erdoğan, bundan sonra da görüş alışverişi yapmak ve Ereğli’nin meselelerini bir masa etrafında görüşmek için sık sık dernek yöneticileri ile bir araya geleceğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.