Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 17°C

Galatasaray Taraftarları Derneği’nce, 23. Şampiyonluk Kutlama Gecesi düzenlendi.

Galatasaray Taraftarları Derneği’nce, 23. Şampiyonluk Kutlama Gecesi düzenlendi.
7 Ağustos 2023 21:34 | Son Güncellenme: 7 Ağustos 2023 21:35
519
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Galatasaray Taraftarları Derneği’nce, 23. Şampiyonluk Kutlama Gecesi düzenlendi.

Dernek Başkanı Turan Ünlü, Fabrika Tims Organizasyon salonunda gerçekleştirilen gecede yaptığı konuşmada, dernek olarak şampiyonluk kupasını taraftarları ile buluşturmaktan mutlu olduklarını söyledi.

ÜNLÜ: ÖRNEK DERNEĞİZ

Ünlü, şampiyonlukta emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmasını, şöyle sürdürdü:

“Şimdi hedefimiz; kurucumuz Ali Sami Yen’in ifade ettiği gibi, Türk olmayan takımları yenmek ve Avrupa’da tekrar kupa kazandırmaktır. Dernek yönetimimiz ile ilk yola çıktığımızda, söylediğimiz ilk şey; ‘bizler Galatasaray’ı temsil ediyoruz. Her zaman en iyisini yapmalıyız’ olmuştu. Karadeniz Ereğli Galatasaray Taraftarları Derneği sosyal bir dernek olarak yaptığımız çalışmalarla diğer taraftarlar derneklarine her zaman öncü olmuştur, öncü olmaya devam edecektir.”

SARIKAYA: BEN DE EREĞLİLİ SAYILIRIM!

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İsmail Sarıkaya da, Karadeniz Ereğli’den evli olduğunu hatırlatarak, “27 yıl önce buraya kız istemeye gelmiştim. Her halde ben de Karadeniz Ereğlili sayılırım. Şimdi de karşınızda şampiyon takımın yönetici olarak çıkmaktan büyük gurur duyuyorum. İnşallah seneye de karşınıza, şampiyon takımın yöneticisi olarak Allah gelmeyi nasip etsin” dedi

BİR DAHAKİ KUTLAMA EREĞLİ’DEN BAŞLAYACAK

Galatasaray Kulübü Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bora İsmail Bahçetepe ise elde edilen her başarıda taraftarlarını yanlarında gördüklerini belirterek, “onların desteği her zaman takımımızda sinerji oluşturdu. Bunun sonucunda da el birliği ile takımımızı şampiyon yaptık. Bu dönem Artvin’de başlayan şampiyonluk kutlamalarının sonuncusunu Karadeniz Ereğli’de yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon da şampiyon olup, bu kez en başta kutlamayı burada yaparız” diye konuştu.

FORMALAR AÇIK ARTTIRMAYLA…

Dernek Başkanı Ünlü, başta konukları olmak üzere; Derneğe katkıda bulunan üyeler ile yönetim kurulu üyelerine birer teşekkür plaketi takdim etti.

Konfeti yağmuru ardından Şampiyonluk pastası kesilen gecede; Devran Güneş ve Orkestrasının çalıp seslendirdiği eserlerle başlayan eğlence, DJ Suat Ateşdağlı’nın performansı ile sürdü. Gece boyunca Galatasaray marşI ve şarkılarının yanı sıra davetlilerle birlikte İzmir Marşı söylendi.

Salon girişinde oluşturulan standa konulan Şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafları çektirilen gecede, futbolcuların imzaladığı 2 adet Galatasaray forması açık arttırma ile satıldı.

Galatasaray’ın 23. Şampiyonluk kutlama gecesine; Galatasaray Genel Kurul Üyesi Başaran Korkut, Yönetim kurulu üyesi Sarıkaya’nın Ereğlili eşi ve çocukları ile kalabalık taraftar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.