Dolar 32,4744
Euro 34,8431
Altın 2.451,36
BİST 9.867,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Gözümüz Aydın O Yol Açıldı

Gözümüz Aydın O Yol Açıldı
4 Nisan 2021 15:04 | Son Güncellenme: 4 Nisan 2021 19:08
773
A+
A-

AKÇAKOCA – DÜZCE SERVİS YOLU HAZIR…

Heyelan olan yoldaki çalışmalar devam ediyor Düzce-Zonguldak karayolundaki heyelan sonrasında yapılan servis yolunun çalışmaları sürüyor. Düzce-Akçakoca- Alaplı- Ereğli- Zonguldak karayolundaki heyelan sonrasında yapılan servis yolunun çalışmaları sürüyor. Yarın açılması planlanan yolun çalışmaları havadan drone ile de görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta sağanak yağış ile beraber D-655 Düzce-Zonguldak yolunda heyelan meydana gelerek, yol trafiğe kapatılmıştı. Ağır tonajlı araçlar farklı yollara yönlendirilirken, binek araçlar ise köy yollarından Akçakoca ve Ereğli’ye gönderiliyor.

Heyelan olan bölgede Düzce Valisi Cevdet Atay ve karayolları genel müdürlüğünün incelemelerinin ardından ilk olarak bölgede servis yolu yapılması kararlaştırılmıştı. Heyelan olan yolun 20 metre gerisine karayolları ekipleri tarafından yeni servis yolu açıldı.

Açılan servis yolunda asfalt serme işlemleri tamamlandı. Tek şeritli gidiş geliş olarak hazırlanan yolda, bariyerler, su kanalları ve levhalama çalışmaları da yapılıyor.

Yapılan çalışmalar havadan görüntülenirken, yol çizgileri de çizildi.

Pazartesi gününe kadar Düzce-Zonguldak bağlantısının servis yolunun açılması planlanıyor.

AkçakocaTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.