Dolar 32,5180
Euro 34,8973
Altın 2.454,80
BİST 9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Gülüç’te şirket işçilerinin sendika sevinci 

Gülüç’te şirket işçilerinin sendika sevinci 
29 Şubat 2024 18:13
164
A+
A-

Gülüç’te şirket işçilerinin sendika sevinci 

Gülüç Belediyesi’nde çalışan şirket işçileri Belediye İş Sendikası’na üye olarak sendikalı oldular. Sendikalı olan işçiler Başkan Demirtaş’ı ziyaret edip “Başkanım her zaman her koşulda seninleyiz” diyerek teşekkür etti.

2014 yılında göreve geldikten sonra belediyeden emekli olan işçilerin tüm tazminatlarını ödeyen Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, her dönem toplu sözleşmelerde de bölgede işçisine en yüksek zamları verdi. Gülüç Belediyesi’nin şirketinde çalışan işçiler de bu gün Belediye İş Sendikası’na üye olarak sendikalı oldular.

 

Tüm işçilerin sendika üyeliğinin ardından Başkan Demirtaş’ı ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Ziyaret sırasında Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Orman Karataş’ta yer aldı. Ziyarette Gülüç Belediyesi’nde kadroda yer alan işçilerin toplu sözleşme görüşmelerimde anlaşmayla sonuçlandı ve yüzde 100’e yakın zam verildi.

Demirtaş törende yaptığı konuşmasında “Bizler Gülüç’e hizmet edebildiysek, bir çok eseri kazandırabildiysek bunda işçilerimin ve memurlarımızın büyük emeği ve katkısı var. Bu günde şirketimiz bünyesinde çalışan işçilerimiz sendikalı oldular. Hem sendikaya hem de işçilerimize hayırlı uğurlu olsun. Artık belediyemizde çalışan tüm işçilerimizin toplu sözleşme hakları olacak. En az işçilerimiz kadar bende mutlu oldum. Biz her toplu sözleşme döneminde belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak işçilerimize yüksek zamlar vermeye çalıştık. Bu gün ayrıca kadrolu işçilerimizin toplu sözleşme görüşmesini imzaladık. İşçilerimize hak ettikleri ve belediyemizin de imkanları doğrultusunda en yüksek oranda zam verdik. İşçilerimize helali hoş olsun. Allah aileleri ile birlikte güzel güzel yemek nasip etsin. Ben her zaman belediyede çalışan personelimin yanında oldum, bundan sonrada olmaya devam edeceğim. İnşallah Gülüç’ümüze memurlarımızla, işçilerimizle daha çok güzel hizmetler yapacağız” dedi.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş, hem şirket işçilerinin sendikalarına üye olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederken hem de kadrolu işçilerin toplu sözleşme anlaşmasının hayırlı olmasını dileyerek her zaman işçinin yanında duran Başkan Demirtaş’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.