Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Gülüç’te Yapılan Yılın Eserinde Sünnet Şöleni Dikkat Çekti

Gülüç’te  Yapılan Yılın Eserinde Sünnet Şöleni Dikkat Çekti
21 Ağustos 2021 16:45
488
A+
A-

Zonguldak ili Ereğli ilçesinin Gülüç belde belediyesince geleneksel hale getirilen ‘Toplu sünnet şöleninin’ 7.isi gerçekleştirildi.

Gülüç belediyesi tarafından bu sene 7. Si düzenlenen Sünnet Şöleninde 41 çocuk sünnet ettirildi. Gülüç belediyesi önünden başlayan etkinliklerde çocuklar gezi arabası ile beldede tur attı. Bazı çocuklar ise atla şölen alanına geldi.

Gülüç Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapılan şölende Kuran okundu, sünnet olacak 41 çocuk için dua edildi. Hediye taktimi ve yiyecek ikramında bulunuldu. Robot kostümü giydirilen iki animatör, çalan müzik eşliğinde çocukları eğlendirdi.


Kaymamak Çorumluoğlu: Bizim bıraktığımız görevleri bu değerli çocuklarımız alacaklar
Törenin protokol konuşmalarında ise Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, sünnet olacak çocuklara hayırlı bir hayat yaşamalarını diledi.

Aileleri de tebrik eden Çorumluoğlu şöyle dedi:
“Bugün çocuk yarın delikanlı olacak 41 çocuğun güzel günlerinde beraberim. Onların, bundan sonraki yaşantılarında sağlık, mutluluk, esenlik diliyorum.

İnşallah memleketimize, ülkemize, insanlığı, İslam alemine faydalı evlatlar olarak yetişecekler. Bizim bıraktığımız görevleri bu değerli çocuklarımız alacaklar. Bu çocuklarımızı yetiştiren ve bundan sonra da yine üzerlerine titreyecek kıymetli anne ve babalarını tebrik ediyorum. İnşallah mutlu ve huzurlu bir yaşantı sürersiniz.”
Tesisin güzelliğine değindi…
Konuşmasında Gülüç Belediyesi Sosyal Tesisleri’ne ayrı parantez açan Çorumluoğlu, şöyle devam etti:
“Uzun süredir inşaatını takip ettiğim ancak kovid sebebi ile açılışını yapamadığımız bu güzel tesisi, bu vesile ile de ziyaret etmiş oldum. Gülüç Belediye Başkanımızı, çalışma arkadaşları meclis üyelerini tebrik ediyorum. Ereğli’ye değer katacak güzel bir tesis olmuş. Gülüç ve Ereğli halkı ile çevre beldelere hizmet edecek bir tesis olmuş.”
Demirtaş: Eğitimde, sağlıkta hep onların yanlarında olacağız
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu’da, yaptıkları konuşmalarda, sünnet olacak çocuklar ile onların ailelerini tebrik ettiklerini söyledi. Şölenin ev sahibi Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ise çocukların diğer yaşantılarına a katkı sağlayacakları ifade etti. Demirtaş şunları kaydetti:
“41 çocuğuma 41 kere maşallah diyoruz. Bugün, sizle birlikte bu gururu yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan Gülüç halkına, çocuklarımızın anne-babalarına teşekkür ediyorum. Kaymakamım, milletvekillerim, siyasiler ile birlikte size yardımcı olabilirsek ne mutlu bize. Bu çocuklar bugünün geçleri yarının büyükleridir. Bu vatana her noktada hizmet edecek bireylerdir. Eğitimde, sağlıkta hep onların yanlarında olacağız. Bize, bu şölende yardım eden hayırseverlerimiz oldu. Onlardan da Allah razı olsun.”

Etkinlikte Ak Parti Milletvekilleri Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu’da yaptıkları konuşmada sünnet şöleninin hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.

Şölenin eğlence bölümleri, konuşmaların ardından devam etti. Şölene siyasiler, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.