Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

HAARP DEĞİL ORTAM DİNLEMESİ

HAARP DEĞİL ORTAM DİNLEMESİ
18 Mart 2023 18:40
576
A+
A-

HAARP DEĞİL ORTAM DİNLEMESİ

 

Herkesin aklında bir soru.

 

Amerikan Savaş Gemisi neden Ereğli açıklarına demirledi ?

 

Acaba yeni bir HAARP denemesi olabilir mi?

Edindiğimiz bilgiye göre böyle bir teknoloji ellerinde yok.

Olsa bile bir savaş gemisinden ne kadarlık bir enerji transfer edebilirler ki !

 

Medya Canbaz’a bak derken gerçek niyetleri üzerinde düşünmeyi ihmal ediyoruz.

 

Böyle bir savaş gemisininin içinde depremi harekete geçirebilecek bir teknoloji olmamasına karşın Gemideki cihazların geniş bir bölgede ortam dinlemesi yapabileceğine ilişkin tezler ortaya atılıyor.

Gemi, bir savaş gemisi olmakla birlikte savaşın en önemli silahı olan istihbarat araçlarını bünyesinde taşıdığını düşünmek akla yatkın geliyor.

Bu araçların ellerindeki Navigasyon sistemleriyle koordinasyonlu şekilde çalışabildiğini istedikleri adreslere yönelik ses frekanslarını tıpkı radyonun ayar düğmesi gibi seçenekler kullanarak ele geçirebileceklerini iddia edenler var.

Böylelikle Batı Karadeniz’in en önemli ilçesinin açıklarına demirleyerek geniş bir bölgede çeşitli dinleme faaliyetlerinde bulunmalarında mümkün.

Tabii ki dinlemenin en önemli amacı toplumsal olarak kargaşa durumlarını önceden tespit ederek belli başlı etki ajanlarını eşgüdümlü olarak yönlendirebilmek ayrıca seçim sonuçlarıyla ilgili bilgiler edinebilmek olabilir.

Anlaşılan gemi uzun süre ülkemiz karasularında kalarak 14 Mayıs seçimlerinde ülke stratejisinin belirlenmesine yardımcı olacak.

Tabii ki bunların hepsi tahmin gerçek bilgiler şehrin baronlarında olabilir.

Belki de geminin ilçemize demirlemesini bir grup Fetö – Mason istemiş olabilir.

Önümüzdeki günler niyetlerini daha iyi anlayacağız.

 

YORUMLAR

  1. Ezbak67 dedi ki:

    Bu gemi hangi görevle hangi bahaneyle nasıl istediği yerde demir atıp istediğini yapıyor bunu takip eden yokmudur resmi majamlar buna bir açıklama getiremiyormu?