Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Hak-iş hizmet-iş Sendikası il başkanına çirkin saldırı

Hak-iş hizmet-iş Sendikası il başkanına çirkin saldırı
7 Ekim 2020 22:14 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2020 22:20
406
A+
A-

KAMUOYUNA AÇIKLAMA

 

AĞRI İL BAŞKANIMIZA YAPILAN ALÇAK SALDIRIYI KINIYORUZ

 

Ağrı Belediyesi çalışanlarının sendikamıza üye olmasını sindiremeyen DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Ağrı İl Başkanı Ersin Erincik, aveneleriyle birlikte Ağrı İl Başkanımız Emrah Aslan’a saldırarak darp etmiştir.

 

Saldırı Ağrı İl Başkanımızın gerekli izinleri alarak Ağrı Belediyesi Ek Hizmet binasında yaptığı toplantı esnasında gerçekleştirilmiştir.

 

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Ağrı İl Başkanı Ersin Erincik, toplantıyı basarak İl Başkanımıza hakaret etmiş, daha önce Genel-İş’ten istifa eden işçileri geri dönmeleri için tehdit etmiştir. Söz konusu şahıs bununla da yetinmeyip, yanında getirdiği aveneleri ile Ağrı İl Başkanımız Emrah Aslan’ı darp etmiştir.

 

Saldırının bir kamu kurumunda gerçekleşmiş olması saldırganların gözünün döndüğünü açıkça göstermektedir.

 

Sendikamız HİZMET-İŞ Ağrı’da üstün bir örgütlenme çalışması yürüterek Disk’in Ağrı’da 19 yıllık zulmüne son vermeyi başarmıştır. 19 yıldır işçinin emekçinin hakkını savunmaktan aciz, bir kısım şer odakları ile iltisaklı yapılar kendilerine sendika süsü vererek işçinin gerçek sendikalar ile tanışmasının önüne geçmek istemektedir.

Kurulduğu günden bu yana her zaman işçinin, emeğin ve alın terinin yegâne savunucu HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Sendikamız Ağrı emekçileri ile bir araya gelmiş ve emekçiler asıl sendikalarına kavuşmuşlardır.

 

HİZMET-İŞ Sendikası olarak, Ağrı İl Başkanımız Emrah Aslan’a yapılan saldırıyı lanetliyor, saldırganla ilgili hukuki sürecin takipçisi olacağımızı belirtiyoruz.

 

Ağrı İl Başkanımız ve üyelerimize tekrar geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

  • HAK-İŞ/HİZMET-İŞ SENDİKASI
YORUMLAR

  1. nedret arslan dedi ki:

    şiddet te hayır..