Dolar 32,3780
Euro 34,7386
Altın 2.435,18
BİST 10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

Halk Kafe, yeniden hizmette

Halk Kafe, yeniden hizmette
17 Ocak 2024 16:19 | Son Güncellenme: 17 Ocak 2024 17:15
197
A+
A-

Halk Kafe, yeniden hizmette

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 19 Kasım felaketinde büyük zarar gören ve belediye tarafından gerekli tadilatlar yapılarak kısa sürede yeniden halkın hizmetine açılan Halk Kafe’de halkla bir araya geldi.

#Halk Kafe #Halil Posbıyık

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye ekiplerinin sahada yürüttüğü çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Posbıyık, 19 Kasım felaketinde büyük zarar gören ve belediye tarafından gerekli tadilatlar yapılarak kısa sürede yeniden halkın hizmetine açılan Halk Kafe’de vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti.

 

Başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekip ile çalışmaları yerinde takip edip brifing alan Başkan Posbıyık, afet sonrası zarar gören tüm alanlarda çalışmaların sürdüğünü belirterek, özellikle halkın faydalandığı Halk Kafe’yi bir an evvel hizmete almak için çaba gösterdiklerini anlattı.

 

Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

 

“Felakette, kasırgada Halk Kafe büyük zarar gördü. Özellikle camları çok büyük olduğu için, özel camlar olduğu için hazırda camları yoktu. Halkın bir an evvel rahat çay içmesini temin etmek için hemen harekete geçtik, ilk önce özel camların siparişini yaptırdık. Bu sefer daha kalın, dalgaya biraz daha dayanıklı camlar sipariş ettik ve süratle burada gece gündüz çalışarak halkın çay içme, oturma, sohbet etme imkanlarını ortaya koymak için büyük çaba gösterdik. Allah’a şükür bir hafta evvel burayı halkın hizmetine açtık hayırlı olsun diyorum.”

YORUMLAR

  1. Çilek Kentli dedi ki:

    Geçenlerde garip bir şekilde çenesinin altından vurulduğu sonradan anlaşılan mimar genncin haberini bekliyoruz hala. Ne durumda dava?