Dolar 32,4942
Euro 34,7964
Altın 2.492,27
BİST 9.550,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C

HARİRİ ÜZERİNDEN AKP’Yİ ELEŞTİREN AKŞENER’İN OĞLU HARİRİ DÖNEMİNDE TELEKOM’DA ÇALIŞMIŞ!

HARİRİ ÜZERİNDEN AKP’Yİ ELEŞTİREN AKŞENER’İN OĞLU HARİRİ DÖNEMİNDE TELEKOM’DA ÇALIŞMIŞ!
22 Temmuz 2022 03:55 | Son Güncellenme: 22 Temmuz 2022 03:59
719
A+
A-

KDZ EREĞLİ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI EVRİM BALBALOĞLU ŞANTAJCI GAZETECİLERİN PROJE KURBANI MI OLACAK ?

Kdz Ereğli İyi Parti İlçe Teşkilatı hakkında yapılan  “ölülerin partiye kayıt edilmesi) haberini ısrarla işleyen gazetecilere bakınca bu işte bir hinlik var diyen kamuoyu gözlerini bizim sitemizde yayınlayacak habere çevirdiklerini WhatsApp tan ulaştırdılar ve bizde konunun üstüne gitme kararı aldık …

Kurumlara , bürokratlara ve okullara  aynı türden aynı şekilde yapılan saldırının şifresini Akgün Haber olarak biz çözdük.

İyi Parti Kdz Ereğli  ilçe başkanı Evrim Balbaloğlu’nun görevden aldırılıp ondan boşalacak koltuğa  Emniyet içinden gizlice çıkarılan gizli belgelerin teslim edildiği livadi Otelde de olan 6 kişiden birinin ilçe başkanı yapılma projesi olduğunu biliyormusunuz?

Bu konuyu ayrıntıları ile yakın zamanda sizlerle paylaşacağız .

 

Bugün ki asıl konumuz HABER ALTERNATİF tarafından özenle incelenip işlenen ÖZEL HABER’in  Akşenerin oğlu hakkındaki haberi siz sayın okuyucularımızın da okumasını istedik.

Haber Alternatif’ de yapılan haber aynen şöyle ;

“Bugün Giresun’da vatandaşlar ile buluşan ve AKP’ye son derece sert sözler ile yüklenen İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında en dikkat çeken bölüm ise Türk Telekom özelleştirmesi üzerinden AKP’ye yüklendiği kısım olmuştu.

Akşener son dönemde TELEKOM vurgunu konusunu gerek partisinin grup toplantılarında gerekse çeşitli parti toplantı ve mitinglerinde sıklıkla dile getiriyordu.

Akşener TELEKOM’u alırken bankalardan kredi çeken ve ne bu kredileri ne de bankalardan çektiği kredileri geri ödemeden milyarlarca TL kazanıp, TELEKOM’un alt yapı ekipmanlarını dahi satarak Türkiye’den giden Hariri Ailesi’ni hatırlatarak “Siz TELEKOM’un içerisinden 24 milyar TL’yi çekip Hariri ailesine verdiniz” diyerek AKP iktidarına yüklenmişti.

Ancak İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener’in Hariri Ailesi’nin TELEKOM hisselerinin %55’ine sahip olduğu 2012 yılından 2015 yılına kadar TÜRK TELEKOM bünyesinde AR-GE Projeleri geliştirme yöneticisi olarak çalıştığı ortaya çıktı.

Fatih Akşener, TÜRK TELEKOM bünyesinde çalıştığı 2012-2015 yılları arasında TÜRK TELEKOM tarafından geliştirilen PİLOTT uygulamasını geliştiren ekipte yer alıyordu.

 

Şimdi sorulan soru ise Akşener’in, oğlunun TÜRK TELEKOM’da çalıştığı ve Hariri Ailesi’nin TELEKOKM’un büyük ortağı olduğu 2012-215 yılları arasında neden aynı eleştirileri bu sert dille dile getirmemiş olduğu ve oğlunun böylesi bir vurgunun merkezi olan, Türkiye Cumhuriyeti devletine son yıllarda atılmış en büyük uluslararası kazık olarak nitelenen TELEKOM’da çalışmasına neden müsaade ettiği..

İşte Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener’in TÜRK TELEKOM’da çalışmaya başladığı 2012 yılında TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş’nin KAP’a bildirdiği resmi “FAALİYET RAPORU”na göre hissedarlık yapısı:

TÜRK TELEKOM resmi faaliyet raporunda da gözüktüğü üzere 2012 yılı itibariyle %55’lik hisse ile TELEKOM’un büyük ortağı Oger Telekomünikasyon A.Ş.  Bu şirket ise Hariri Ailesi’nin şirketi.

Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener ise uluslararası profesyonel iş networkü Linkedin uygulaması üzerindeki öz geçmişinde bizzat kendisi TELEKOM’DAKİ 3 yılı aşkın deneyimini yazıyor. Fatih Akşener TELEKOM’da görev yaptığı sürece AB ORTAK ARAŞTIRMA YÖNETİCİSİ ve GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI PROJE YÖNETİCİSİ olarak çalışıyor.

Fatih Akşener buradan edindiği  “Girişimcilik Projesi” yönetme tecrübesini bugün ise kendisine ait olan ve  2019 yılında kurmuş olduğu  Craftin Innovation Consultin isimli şirketinde kullanıyor.

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener’in oğlu Fatih Akşener’in ismi geçtiğimiz günlerde bizzat Meral Akşener’in oğlunun Suriyelilere “Girişimcilik dersi” verdiğini açıklaması ile gündeme gelmişti.”

 

HABER ALTERNATİF ÖZEL HABER

CELAL EREN ÇELİK

YORUMLAR

  1. Erdinc dedi ki:

    Evrim hocaya Eregli sahip cikmak zorunda olu kayit haberleri dediginiz gibi bencede proje hic bir parti bugun olu uye kaydi yapamaz ortalama zeka seviyesine sahip olan herkez bunu bilir
    Bu kumpasin bas aktorleri batu muftuoglunu masa olarak kullanan il baskani , bir ilce baskani ve yaveridir.
    Haberlerde gecen fotolar partinin sistemi uzerinden cekilmis ve yayinlanmistir. Kim ve nasil sorusu nasil ve ne zaman cevap bulacak !

    Yazik gercekten cok yazik
    Boyle soytarilik gorulmedi bunun adi soytarilik siyaset , memleket falan hikaye kisisel menfaatler cikarlar ..

  2. İki şantajcı mahkemeye hakim karşısına çıkacak dedi ki:

    Milletvekili olma çabasında Batu Müftüoğlu ,Sina ve şantaj ekibinin kurgusu bu asil ölmüş babasını üye yapan başkan yardımcısı suçunu kabul etti peki neden bu şantaj ekibi bundan bahsetmiyor ???

    1. Kemalettin dedi ki:

      Olen birisini fenerbahceliler dernegine bile kayit edemezsin buna inanman icin 20 senedir iktidarda chp nin oldugunu savunman ve 2023 te secimde ak partinin iktira geldigi zaman ekonominin duzelecegini soyleyen kesimle ayni zekaya sahip olman lazim idda ettigin santajci ekibin demekki zeka seviyesi gayet normal

      1. Editör Yazar dedi ki:

        Malesef olen babasını iyi parti ilçe başkan yardımcısı kayıt yapmış inanmıyorsan gider sorarsın zeka seviyenle alakalı olmayan bir durum araştır sorustur öğren

        1. Serkan dedi ki:

          Git gel yapmayalım zekamizi calistiralim ..
          [email protected]
          bu haberi yukardaki mail adresine gonder onlar gelip baksin kardes ..
          Goy goy yapmayalim ..

          1. Editör Yazar dedi ki:

            Senin elin nerende adres gösterecegine yolla haberimi gelsinler ben sana evrakla haber yaparsam goy goyu görürsün boş laf yapma

  3. Ayla dedi ki:

    Kim ne derse desin evrim baskan candir insandir gerisi palavra muhtarliga adaylik koyup secilemeyecek adamlar namusu maasi kadar olan gazetecilerle
    ayak oyunlari yapsin dursun su akar yolunu bulur