Dolar 32,5910
Euro 35,0035
Altın 2.452,35
BİST 9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Hastanede skandal iddia…

Hastanede skandal iddia…
3 Mayıs 2021 18:24 | Son Güncellenme: 4 Mayıs 2021 09:26
682
A+
A-

Hastanede skandal iddia…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Anadolu Hastanesinde yaşanan ‘BENİ ÖPMEK İSTEDİ’ iddiası karakolluk oldu.

Taraflardan hemşire B.A., Y.Y. nin kendisini oda da öpmek istediğini iddia ederken, olayın diğer tarafı Y.Y. ise kendisine iftira atıldığını iddia etti.İ

ddiaya göre Hastane hemşirelerinden B.A., hastane çalışanlarından Y.Y. nin kendisini öpmek istediğini iddia ederek, Y.Y. den şikayetçi oldu.

Emniyette B.A. ile Y.Y. nin ifadelerinin alınmasının ardından her iki kişi de emniyetten ayrıldı.

Hastane yönetimi soruşturma tamamlanmadan Y.Y. nin işine 29. Madde den son verdiği B.A. nın ise hastanede ki görevine devam ettiği öğrenildi.

Olay ilçede faaliyet gösteren Özel Anadolu Hastanesinde meydana geldi.

İddiaya göre hastane çalışanı Y.Y. nin kendisini odada öpmeye çalıştığını iddia eden B.A., olaydan yaklaşık 10 gün sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek Y.Y. den şikayetçi oldu.

Olaydan sonra B.A. ve Y.Y. nin iadeleri alındı.Olayın ardından telefon ile ulaştığımız hastanede hemşire olarak çalışan B.A. herhangi bir açıklama yapmak istemediğini ifade etti.

Y.Y. ise kendisine iftira atıldığını, bu iftirayı temizlemek için Hukuk savaşını başlattığını bunun dışında herhangi bir açıklama yapmayacağını ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Anadolu Hastanesi yönetiminden Resmi açıklama beklenirken, gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.