Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Hem Yolu Kapattı Hem Uyarana Saldırdı

Hem Yolu Kapattı Hem Uyarana Saldırdı
2 Aralık 2022 15:49 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2022 16:02
405
A+
A-

Karadeniz Ereğli ilçesinde yolu kapatan araç sürücüsünü uyaran taksi esnafı darp edildi.

Yaşanan o anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Olay ilçeye bağlı Ömerli Mahallesi Kaynarca Konutları Devlet hastanesi önünde 25 Kasım 2022 tarihinde meydana geldi.

İddiaya göre İ.A. ana cadder üzerinde park ettiği aracı sebebiyle trafiğin kilitlenmesine sebep oldu.

Trafiğin kilitlenmesi üzerine otomobil sürücüsü İ.A. yı uyarmak için gelen taksi sürücüsü Durmuş Çekin, uyarısının ardından İ.A.’nın fiziki saldırısına uğradı.

Kafasına aldığı darbelerle yaralanan taksici Durmuş Çekin ile İ.A. yı araya girenler ayırmaya çalıştı.

Yaşanan arbede kısa süre daha sürdükten sonra aracına bindirilen İ.A. olay yerinden ayrıldı.

Taksi sürücüsü Durmuş Çekin ise tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan olayı anlatan Durmuş Çekin, tek yapmak istediğinin sürücüyü uyararak yolu açmasını sağlamak olduğunu söyledi.

Çekin açıklamasında “Cebime gelen müşteri taksi isteyince duraktan çıktım.

Müşteriye gitmek için durağın 30 metre ilerisinde hastane durağın 30 metre ilerisinde trafik kitlenmiş haliyle herkes gibi bende dışarıya çıktım.

Kuyrukta bekliyoruz ,trafik ne ileriden geliyor ne bizim taraftan geliyor herkes gibi bizde dışarıya çıktık dışarıya baktık!

Vatandaşın bir tanesi orda park alanı boşalsın diye beklerken trafiği kapatmış arabasını bırakmış yola ,kendiside arabanın başında ;

e haliyle uyardık…

Müşteriye gidecez, hastamız var ,müşteriye gitmem lazım diye !

Sahıs bizzat direk saldırmak maksadıyla üzerime geldi üzerime gelir gelmez vurmaya başladı .

Bizde kendimizi korumak için haliyle savunmaya geçtik ama arkadaş hem suçlu hem güçlü hesabı zaten üzerimede gelmeden önce kendisi bizzat ağzına şunu ordakilerde duydu şu lafları söylemeyi gerek duydu Demekki ” askerim ben ,polis gelsin, çağırın, kaldırmıyorum” gibi laflarla da zaten insanları orda bir tahrik etti ama geldi bize patladı !

Direk saldırıya geçti ,gelir gelmez bende kendimi kollamak için korumaya geçtim akabinde de şikayetçi oldum süreci bekliyorum .

Şu an şikayetimede geri çekmiyecem devam ediyorum hala da bilmiyorum artık ne olur ne gider ama böyle her askerim diyene bu şekilde gelipte vatandaşa karşı bu şekilde bir tepki gösterirse biz taksiciyiz halka hizmet ediyoruz bilmiyorum anlamışta değilim ama durup dururkende saldırıya uğramak neyin nesi arkadaşada güzel rica ettik yoldan çekermisin hastaya gidiyoruz dedik ama bizim güzelliğimize arkadaş bize farklı yaklaştı bizde kendimizi kollamak için ufak bi müdahale etmiş bulunduk” dedi.

YAŞANAN OLAY KAMERALARA YANSIDI…

Diğer yandan yaşanan olay araç kamerasına yansıdı.

Görüntülerde İ.A. yı uyarmak için gelen Durmuş Çekin ile konuşan İ.A. nın Çekin’in üzerine doğru yürüyerek vurmaya başladığı, yaşanan arbedenin vatandaşların araya girmesi ile son bulurken, tekrar alevlenen kavga, İ.A. nın aracına bindirilip olay yerinden yzaklaştırılması ile bitti.

Her iki tarafında birbirinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.