Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Her Belediyenin Böyle Başkanı Olsa Sendikalara Gerek Bile Kalmaz ..

Her Belediyenin Böyle Başkanı Olsa Sendikalara Gerek Bile Kalmaz ..
4 Ekim 2022 19:10
302
A+
A-

Gülüç Belediyesinden rekor promosyon ihalesi

 

Gülüç Belediyesinde çalışan (67) memur, işçi ve şirket personelinin maaşlarının ödeneceği bankanın belirlenmesi için gerçekleştirilen ihale tamamlandı. Buna göre ihaleyi alan Halk Bankası her çalışana 14 bin 750 TL promosyon verecek.

Belediyede çalışan (67) memur, işçi ve şirket personelin maaşlarının ödeneceği bankaları belirlemek için gerçekleştirilen görüşme tamamlandı. Kamu personelinin maaş ve ücretlerinin bankalar vasıtasıyla ödenmesine yönelik genelge gereğince üç yıl boyunca maaşların ödeneceği bankayı belirlemek için yapılan görüşmelerde Halk Bankası ile anlaşıldı.

Şeffaf bir ortamda, eşitlik ve rekabeti sağlayacak şekilde, Kdz.Ereğli’de şubesi bulunan bütün bankaların katılımına ve teklif vermesine açık olarak yapılan görüşmede ihaleyi Halk Bankası Kdz.Ereğli Şubesi kazandı. Başkanlık makamında Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, banka yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni ile resmileşen anlaşma gereğince banka üç yıllık dönem için her personele 14 bin 750 TL tutarında bir promosyon verecek.

İmza töreni sonrası konu ile ilgili bilgi veren Başkan Demirtaş, “İşçinin, emekçinin her zaman yanında olan belediyemiz, 67 çalışanımızı kapsayan ‘Maaş Ödeme Protokolü’nü en yüksek teklifi veren banka ile imzaladık. Üç yıllık protokol karşılığında belediyemiz çalışanları 14 bin 750 TL promosyon alacak. Gülüç’ümüze birlikte hizmet ettiğimiz tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.